به گزارش گروه اقتصادی حیات؛ مسعود محمدیان گفت: اداره کل دامپزشکی استان در طول سال به طور مستمر در کشتارگاه، مراکز تولید، مراکز عرضه و بسته بندی فرآورده های خام دامی نظارت دارد و همواره در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان به جهت افزایش نیاز مردم و حضور در این بازار نظارت ها تشدید می شود.
وی افزود: در استان تهران 97 اکیپ ثابت و سیار و 120 نفر کارشناس طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده خام دامی، کشتارگاه و مراکز بسته بندی حضور دارد.
محمدیان ادامه داد: از مردم تقاضا داریم که فرآورده های خام دامی را از مراکز تحت نظارت خریداری کنند و در صورتیکه با مشکل عدم انطباق بهداشتی مواجه شدند، به نزدیک ترین اداره کل دامپزشکی شهرستان یا شماره 1512 تماس بگیرند.