کد خبر 146580
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۹

در نشست نشست مشورتی «سالمندی ایثارگران؛ چالش‌ها و فرصت‌ها» مطرح شد:

تلاش حداکثری بنیاد شهید جهت افزایش کیفیت خدمات در حوزه‌های معیشتی و سلامت ایثارگران سالمند

تلاش حداکثری بنیاد شهید جهت افزایش کیفیت خدمات در حوزه‌های معیشتی و سلامت ایثارگران سالمند

نشست مشورتی با عنوان «سالمندی ایثارگران؛ چالش‌ها و فرصت‌ها» با هدف برنامه ریزی جهت ارتقای سلامت ایثارگران سالمند، با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان، روز سه‌شنبه 15 بهمن‌ماه با حضور جمعی از معاونین و مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران در مجتمع فرهنگی شهید رسول‌زاده برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری حیات، در این جلسه معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تبریک ایام دهه مبارک فجرگفت: انقلاب اسلامی ایران مدیون شهدا و ایثارگرانی است که با اهدای جان و سلامتی خود امنیت را برای کشورمان برقرار ساختند.
سید منصور میرمرادی با اشاره به رویکرد علمی و پژوهشی بنیاد شهید گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران سازمانی یادگیرنده و هوشمند است و فعالیت‌ها در این مجموعه پژوهش محور است و دستاوردهای مرکز مطالعات و پژوهش‌های بنیاد در این مسیر کمک‌های زیادی به بنیاد کرده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه همکاران بنیاد در تمام بخش‌ها دارای توانمندی‌های خوبی هستند افزود: با توجه به اهمیت موضوع سالمندی در ایثارگران و توانایی‌های مناسب کارکنان بنیاد، ارائه آموزش‌های مناسب در این زمینه می‌تواند منجر به فعالیت‌های مناسب‌تر در این حوزه شود.
میرمرادی درادامه بیان کردد: بنیاد شهید تمام تلاش خود را در جهت افزایش کیفیت خدمات در حوزه‌های معیشتی و سلامت تمام ایثارگران به‌ویژه ایثارگران سالمند انجام می‌دهد. یکی از محورهای اصلی برنامه‌های بنیاد توجه به سلامتی دوران سالمندی در بین والدین و همسران گرامی شهدا و جانبازان عزیز است.
عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه با بیان اینکه خدمات بنیاد به‌هیچ‌وجه با رویکرد تبلیغاتی ارائه نمی‌شود افزود: سن والدین معظم شهدا از سن متوسط در کل جامعه بیشتر است و این مسئله نشان‌دهنده کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی است که توسط بنیاد به جامعه هدف خود ارائه می‌شود.
وی ادامه داد: در حوزه درمان برای پیشگیری، درمان و توان‌بخشی از سال‌های پیش برنامه‌ریزی‌های مختلفی صورت گرفته است. برای اجرای این برنامه‌ها با مشکلاتی از جمله مسائل اعتباری روبرو هستیم اما تلاش می‌کنیم در این مسیر با برنامه‌ریزی مناسب پیش برویم تا با وجود همین مشکلات نیز بهترین خدمات درمانی و پزشکی به ایثارگران به‌ویژه سالمندان ارائه شود.
عباسپور با اشاره به بخشی از خدمات در نظر گرفته شده در زمینه حوزه سلامت ایثارگران سالمند گفت: بخش عمده خدمات پزشکی بنیاد در قالب بیمه تکمیلی درمان تعریف شده است و ایثارگران مشکلی از بابت هزینه‌های درمانی ندارند. همچنین یکی از اهداف مراکز فرهنگی، ورزشی و توان‌بخشی ایثار که از چندین سال پیش مشغول خدمات‌رسانی هستند، ارائه خدمت به ایثارگران سالمند است.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در حوزه پیشگیری نیز اقدامات مختلفی مانند واکسیناسیون انجام می‌شود. در زمینه آموزش نیز اپلیکیشن های مختلفی برای آموزش جانبازان در نظر گرفته شده است.
در ادامه این نشست دلبری رئیس انجمن سالمندی ایران، با اشاره به پیشرفت های خوبی که در حوزه بهداشتی، درمانی، بیمه ای و اجتماعی که در کشور صورت گرفته است افزود:  سالمندی به عنوان یک موفقیت است، ولی با توجه به سیر افزایشی جمعیت سالمندی که البته فقط مخصوص ایران نیست و در سراسر دنیا در حال وقوع است،  با چالش هایی روبرو هستیم که نیازمند برنامه ریزی در این حوزه است.
جواد مینویی فر، سرپرست پژوهشکده موسسه آموزشی جانبازان، به ضرورت تکریم سالمندان اشاره کرد و افزود: این تکریم چیزی نیست جز خدماتی که مورد نیاز سالمندان است و باید به طور شایسته و به هنگام به سالمندان ارائه شود.
گفتنی است در این جلسه که توسط مرکز مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، اساتید حاضر به ارائه آموزش‌هایی در زمینه طب سالمندی و مسائل مربوط به این حوزه پرداختند.

برچسب‌ها