کد خبر 282561
۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران:

نشاط دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر با نیازهای ویژه، زیباترین جلوه خدمت در بنیاد است

نشاط دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر با نیازهای ویژه، زیباترین جلوه خدمت در بنیاد است

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با گرامی‌داشت فرا رسیدن روز دانش آموز گفت: نشاط دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر با نیازهای ویژه، زیباترین جلوه خدمت در بنیاد است.

به گزارش حیات، دکتر یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، در اردوی فرهنگی‌ ـ تفریحی دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر با نیازهای ویژه تهران بزرگ طی سخنانی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این اردو، حضور در جمع دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر دارای نیازهای ویژه را سعادتی بزرگ دانست و گفت: «این دیدارها یادآور حقیقتی است که عزت و آرامش امروز ایران حاصل ایمان، ایثار و فداکاری خانواده‌هایی است که با صبر و استقامت، معنای وفاداری به انقلاب را دوباره نوشتند. لبخند این عزیزان گران‌بهاتر از هر افتخاری است و نشاط آنان، برکت جاری خانواده ایثارگران در جامعه ماست.»

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تقدیر از تلاش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در برگزاری این اردوی مفرح و پرنشاط افزود: «همکاران ما در تهران بزرگ با دلسوزی و احساس مسئولیت، زمینه حضور و شادی این دانش‌آموزان را فراهم کردند. این اقدام، جلوه‌ای از خدمت خالصانه به یادگاران عشق و ایثار است؛ چرا که هر لحظه شادی این فرزندان، تداوم رسالت بنیاد در پاسداشت ارزش‌های شهادت و ایثار محسوب می‌شود.»

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha