به گزارش پایگاه خبری حیات، هدایت مظلومی در کار گروه توسعه و مدیریت بنیاد، با بیان اینکه همطرازی سازمانی موجب تسهیل و تسریع خدمات می شود، گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی، پراکندگی مخاطبین و فاصله طولانی شهرستانها به مرکز استان و دسترسی جامعه ایثارگری به خدمات، تامین نیروی انسانی و ایجاد پست سازمانی در بنیادهای تابعه امری ضروری است.
وی با اشاره به ۳۷۸ پست سازمانی در ۲۲ شهرستان این استان اظهار داشت: با توجه به تعدد جامعه ایثارگری استان و به منظور ارائه خدمات بهتر به خانواده های معزز شهدا، جانبازان و آزادگان، باید پست های سازمانی در بسیاری از شهرهای مازندران تعریف شود.
مدیر کل بنیاد مازندران بر تشکیل نشست کارگروه منابع انسانی هر ماه دوبار، جهت بررسی و ارائه راهکار در رابطه با نیروی انسانی، همطرازی سازمانی، تعریف پست سازمانی مورد نیاز، برای شهرستانها به منظور جلوگیری از ایاب و ذهاب و کاهش مشکلات جامعه هدف تاکید کرد.
ضمیرپور معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد مازندران، نیز در رابطه با کار گروه منابع انسانی بنیاد استان، وضعیت ساختار، پست های سازمانی موجود، شرائط نیروهای شاغل در بنیاد و مشکل عدم مجوز برای جذب نیرو گزارشی ارائه کرد.
همطرازی سازمانی موجب تسریع خدمات به ایثارگران میشود
حیات:مدیر کل بنیاد مازندران با بیان اینکه همطرازی سازمانی موجب تسهیل و تسریع خدمات می شود، گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی، پراکندگی مخاطبین و فاصله طولانی شهرستانها و ضرورت دسترسی جامعه ایثارگری به خدمات، تامین نیروی انسانی و ایجاد پست سازمانی در بنیادهای تابعه امری ضروری است.