کد خبر 144766
۱۳ شهریور ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۲

تکریم جانبازان تکریم فرهنگ ایثار و شهادت است

تکریم جانبازان تکریم فرهنگ ایثار و شهادت است

حیات: مدیرکل بنیاد شهرستان‌های تهران تکریم جانبازان را تکریم فرهنگ ایثار و شهادت دانست و عنوان کرد: جانبازان ‌سلامت‌، جوانی ‌و آسایش‌ جسم خود را در راه ‌انقلاب و آرمان‌های نظام اسلامی ‌صرف‌ کردند.

به گزارش پایگاه خبری حیات ، عبدالله مرتضوی در دیدار با جانبازان نخاعی با اشاره به ایثار و فداکاری آنان اظهار داشت: عزت و اقتدار امروز ایران اسلامی به برکت از خود گذشتگی جانبازان و ایثارگران و خون پاک شهدا است و ما مدیون این فداکاری هستیم.
وی با اشاره به اینکه جانبازان نمونه‌های برجسته از خودگذشتگی، ایثار و فداکاری هستند، بیان کرد: همه ما مدیون جانبازان، خانواده‌های آن‌ها و خانواده شهدا و ایثارگران هستیم که در دوران انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس با جان و دل در مقابل دشمن ایستادند و امروز نیز با وجود مشکلات فراوانی که به دلیل نقص عضو دارند باز هم صبورانه زندگی کرده و همچنان پایبند به ارزش‌های انقلاب و آرمان‌های نظام هستند.
مدیرکل بنیاد شهرستان‌های تهران ادامه داد: رسیدگی به مشکلات و وضعیت زندگی جانبازان از وظایف اصلی ما است که از هیچ کوششی جهت رفع مشکلات ایشان دریغ نخواهیم کرد و توجه به معیشت و سلامت جانبازان را وظیفه خود می‌دانیم.
مرتضوی تکریم جانبازان را تکریم فرهنگ ایثار و شهادت دانست و عنوان کرد: جانبازان ‌سلامت‌، جوانی ‌و آسایش‌ جسم خود را در راه ‌انقلاب و آرمان‌های نظام اسلامی ‌صرف‌ کردند. این عزیزان امروز رنج‌ها، درد‌ها، ناراحتی‌ها و محرومیت‌ها را با صبر و مقاومت ‌و بزرگواری ‌تحمل‌ می‌کنند و هیچ شکایتی هم ندارند.

برچسب‌ها