کد خبر 144413
۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۵

مدیرعامل ایسنا:

باید نقش شهیدان و سبک زندگی آنها را در جامعه ترویج کنیم

باید نقش شهیدان و سبک زندگی آنها را در جامعه ترویج کنیم

حیات: مدیرعامل خبرگزاری ایسنا در نشست هم‌اندیشی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اصحاب رسانه که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شده بود گفت: روزی که شهید محمود صارمی به شهادت رسید روز خبرنگار نام‌گذاری شده است بنابراین این روز از جهات مختلف برای ما اهمیت خاص و بسزایی دارد و در بین دیپلمات‌های شهید ایران در افغانستان یک خبرنگار وجود داشت و به دلیل شهادت این خبرنگار، ۱۷ مردادماه روز خبرنگار نام گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری حیات،علی متقیان با اشاره به نقش خبرنگاران در ترویج فرهنگ شهدا و ایثار گران اظهار داشت:ما به عنوان خبرنگاری که شاهد هستیم باید نقش شهیدان و سبک زندگی آنها را در جامعه ترویج کنیم. در حال حاضر شهیدان شاهد اعمالی هستند که ما انجام می‌دهیم پس بنابراین باید خودمان را شاهد اعمالمان بدانیم و آن چه را که می‌بینیم به درستی بیان کنیم و از سوی دیگر  این را باید مدنظر داشته باشیم که خداوند هم شاهد اعمال مااست.
متقیان گفت: خبرنگاری که شاهد است باید شهامت، ایثار، کردار و گفتار درست داشته باشد و این مسئولیت ما را مضاعف می‌کند زیرا زمانی که قلم به دست می‌گیریم و آنچه می‌نویسیم و می‌گوییم روزی در تاریخ ثبت خواهد شد. در واقع خبرنگاران شاهدان عینی امروز برای فردا هستند.
مدیرعامل خبرگزاری ایسنا تصریح کرد: وقتی تاریخ جنگ تحمیلی را مطالعه می‌کنیم با آثار ماندگاری روبه‌رو می‌شویم که توسط شاهدان عینی آن زمان یعنی خبرنگاران،عکاسان و فیلمبرداران حاضر در جبهه‌های جنگ برجای مانده است. آنها شاهدان صادق و روایتگر رخدادهای جنگ بودند و آن تاریخ را برای امروز ما ثبت کردند و ما امروزه با افتخار حماسه‌های آن دوران را بازگو می‌کنیم پس نسل آینده هم کارهای امروز ما را مرور خواهند کرد بنابراین باید مواظب آنچه می‌نویسیم باشیم.
وی در پایان گفت: همه ما باید در راستای ترویج ایثار و شهادت و نهادینه‌کردن آن تمامی سعی و تلاشمان را به کار ببریم زیرا با همین فرهنگ است که می‌توانیم ضمن افتخار به تاریخ گذشته از بازدارندگی مقتدرانه‌ای هم در مقابل دشمنان برخوردار باشیم.
گفتنی است نشست هم‌اندیشی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار امروز دوشنبه 14 مردادماه 98، در مجتمع فرهنگی شهید رسول‌زاده با حضور معاونین ومسئولین بنیادشهید وامور ایثارگران و علی متقیان رییس خبرگزاری ایسنا وجمعی از خبرنگاران حوزه ایثار وشهادت برگزار شد.

برچسب‌ها