کد خبر 93791
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۰

رئیس جمهور در اجتماع مردم شهرستان باخرز تاکید کرد: لزوم تلاش همگانی در مسیر ساختن و آبادانی ایران اسلامی بر پایه عدالت و برادری

رئیس جمهور بر لزوم همدلی، کار و تلاش همگانی مردم و مسئولان در کشور برای سازندگی و آبادنی ایران بر پایه برادری و عدالت تاکید کرد.

به گزارش حیات به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر محمود احمدی نژاد صبح روز جمعه در ادامه صدمین سفر استانی دولت در اجتماع مردم شهرستان باخرز خراسان رضوی، با بیان اینکه همه مشکلات تاریخ از ناحیه کسانی است که حقیقت انسانی خود را فراموش کرده و راه تسلط شیطان بر اندیشه و عمل خود را گشوده اند، گفت: اوضاع نامناسب امروز دنیا ناشی از حاکمیت عده ای بی تقوا بر جهان است که خود و انسانیت خود را فراموش کرده و همه اندیشه و عمل آنها منجر به کشتار و تحقیر دیگران می شود.رئیس جمهور تصریح کرد: کسانی که به ناحق بر جهان حاکم شده و به ظلم، تعدی و تجاوز می پردازند، باید بدانند که اگر به صراط مستقیم الهی بازنگردند، سنتهای الهی و دست قدرت ملتها به زودی آنها را از مراکز قدرت جهانی به زیر خواهد کشید.دکتر احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ساختن ایران و آبادانی در کشور، اظهار داشت: امروز همه باید دست به دست هم داده و با همدلی و کار و تلاش ایران عزیز را بر پایه برادری و عدالت بسازیم؛ در این مسیر دولت موظف به تامین امکانات، ایجاد زیرساخت ها و حمایت و پشتیبانی بوده و مردم هم موظف به اراده، همت و انجام کار و تلاش برای ساختن کشور هستند.رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود قرآن را موعظه خداوند برای متقین توصیف کرد و گفت: قرآن نعمات الهی را به انسان یادآوری می کند که این یادآوری موجب صفای دل، شکر نعمت و کمال انسان می شود.دکتر احمدی نژاد خاطرنشان کرد: خداوند استعدادهای فراوانی به انسان عطا کرده که پایه شکوفایی این استعدادها استفاده از نعمت تعقل و تفکر است.رئیس جمهور با بیان اینکه خداوند در قرآن انسان را به ولایت پذیری سفارش می کند، تصریح کرد: ولایت بر دو دسته است؛ یکی ولایت شیطان است که انسان اگر به آن تمسک جوید عاقبتش تباهی خواهد بود و دیگر ولایت خداست که اگر انسان به آن متصل شده و تحت این ولایت قرار بگیرد، به صراط مستقیم الهی هدایت خواهد شد.دکتر احمدی نژاد رسیدن به زندگی سعادتمندانه را در گرو هدایت انسان به صراط مستقیم الهی دانست و خاطرنشان کرد: صراط مستقیم کسانی هستند که حقیقت انسانی و الهی خود را شناخته و چراغ راه تعالی و کمال انسان هستند.رئیس جمهور تاکید کرد: خداوند انسان را به احسان به والدین، توجه به درماندگان، پرهیز از اصراف، وفای به عهد و تقوای الهی سفارش کرده است تا با قرار گرفتن در صراط مستقیم به جایگاه والایی که خداوند انسان را برای زندگی کردن در آن آفریده هدایت شود.

برچسب‌ها