ارزیابی روند اجرای "طرح سپاس" در تهران
روند اجرای "طرح سپاس" با محوریت دیدار با خانواده های شاهد و ایثارگر تهران در گردهمایی مددکاران مناطق 13 گانه و مسئولین مراکز مشاوره اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ مورد ارزیابی قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری حیات به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران، گردهمایی مددکاران مناطق 13 گانه و مسئولین مراکز مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران با هدف بررسی معایب، موانع، پیشنهادات و راهکارها در راستای فرایند اجرایی طرح سپاس (مراجعه خادم به مخدوم) با حضور احمد اسماعیلی و مسئولین بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالن همایش الغدیر برگزار شد.
گفتنی است در قالب اجرای این طرح به جای مراجعه خانواده معظم شهدا به این نهاد، مسوولان این بنیاد برای بررسی مسایل و مشکلات آنان به منازل خانواده ها مراجعه می کنند.
بر اساس این گزارش یکی از مهمترین برنامهها و طرحهای تحولی بنیاد شهید و امور ایثارگران به منظور توسعه و تقویت شبکه نوین ارتباطی بنیاد با جامعه هدف، طرح مراجعه خادم به مخدوم است.
همچنین ارزیابی عملکرد مددکاری مناطق مختلف تهران، ارائه گزارش از آخرین وضعیت اعتبارات واحد مددکاری مناطق وارتقای تعامل مراکز مشاوره با مددکاران از دیگر اهداف برگزاری این گردهمایی بود.