همایش تکریمی – فرهنگی طرح سپاس برگزار شد
همایش تکریمی – فرهنگی طرح سپاس با حضور رؤسای ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران سراسر کشور در مجتمع تفریحی – ورزشی کردان البرز برگزار شد.
به گزارش حیات به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران، در این همایش دو روزه که با حضور مهندس زریبافان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاونان وی برگزار شد، به بررسی راهکارهای اجرایی طرح سپاس (مراجعه خادم به مخدوم) پرداخته شد.
بر اساس این گزارش، همایش ساعت 8 صبح دیروز (یکشنبه) با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد و پس از اعلام برنامه، دکتر موسوی رئیس انجمن مددکاری ایران در رابطه با اهمیت مددکاری به سخنرانی پرداخت و اقدامات صورت گرفته در این خصوص را گزارش داد.در ادامه مهندس امینی معاونت توسعه مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران، در رابطه با راهکارهای هر چه بهتر اجرا شدن طرح سپاس (مراجعه خادم به مخدوم) صحبت کرد و پس از وی مهندس زریبافان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به سخنرانی پرداخت.در ادامه پرسش و پاسخ بین رؤسای بنیاد با مهندس زریبافان انجام شد و با فرا رسیدن بانگ اذان ظهر نوبت صبح جلسه به پایان رسید و شرکت کنندگان بعد از اقامه نماز و صرف ناهار نوبت عصر را ساعت 14:30 آغاز کردند که جلسه نوبت عصر با سخنرانی سردار انصاری قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران همراه بود.