وزیر امور خارجه روسیه در کنفرانس مطبوعاتی در ابوظبی ضمن حمایت از ابتکارعمل اتحادیه عرب برای حل بحران سیاسی در سوریه اعلام کرد که این کشور اجازه نخواهد تا سناریوی لیبی بار دیگر تکرار شود.به گزارش خبرگزاری حیات ، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه روز سهشنبه اعلام کرد که این کشور اجازه نخواهد داد تا سناریویی که در لیبی پیاده شد، در سوریه نیز تکرار شود.
لاوروف در پایان نشست گفتوگوی راهبردی روسیه و شورای همکاریهای کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در ابوظبی به خبرنگاران گفت: در رابطه با موضع گیری روسیه در رابطه با سوریه باید بگویم که ما اجازه نخوایم داد تا چنین سناریویی بار دیگر تکرار شود.
وزیر خارجه روسیه توضیح داد: ما از رژیمهای منطقه حمایت نمیکنیم، بلکه ما بر رعایت حقوق بین الملل تاکید داریم. در حقیقت مواضع مقامات مسکو در قبال بحران کنونی در سوریه بر اساس ضرورت گفتوگو بین دولت و مخالفان در این کشور و عدم دخالت از خارج است که این مسئله در پیش نویس پیشنهادی روسیه و چین به شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد سوریه مورد تاکید قرار گرفته است.
لاوروف در عین حال یادآور شد که روسیه از ابتکارعمل اتحادیه عرب در مورد حل و فصل مشکلات کنونی در سوریه حمایت میکنند.
به عقیده وی، این ابتکارعمل تنها راه قانع کننده در این مورد است، چرا که بر اساس آن سوریها خود سرنوشت کشورشان را از طریق مذاکرات سازنده و برقراری آشتی ملی تامین خواهند کرد.
طرح اتحادیه عرب در مرحله نخست خروج ارتش سوریه از شهرها و آغاز مذاکرات بین دولت و مخالفان را در نظر گرفته است.
انتهای پیام