زائران جمکران، خود را در محضر امام زمان(عج) ببینند
یکی از استادان حوزه علمیه از منتظران و زائران مسجد مقدس جمکران خواست تا همواره خود را در محضرت حضرت ولی عصر(عج) ببینند.
به گزارش حیات ؛ حجت الاسلام والمسلمین قاضی زاهدی سه شنبه شب در مسجد مقدس جمکران گفت: یکی از اوامر اهل بیت(ع)به ما شیعیان و مسلمانان امر شده است که اگر کسی امام زمانش(عج) را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است و این مساله بیانگر اهمیت شناخت امام(ع) است.
وی افزود: یکی از نقاط مشترک میان ائمه اطهار(ع) و پیامبران الهی، انتخاب مستقیم از سوی پروردگار و برخورداری از ویژگی های منحصر به فرد از جمله علم الهی و عصمت بود.
سخنران این هفته مسجد مقدس جمکران خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی های اسرار آمیز ائمه اطهار(ع) علم به تمامی عوالم دانست، ائمه(ع) با علم بی کرانی که از آن بهره مند بودند بر احوالات تمام انسان ها آگاه بوده و هستند و همین الان نیز هم امام زمان(ع) بر احوالات همه موجودات آگاه اند.
قاضی زاهدی با ذکر این مطلب که امامان(ع) حجت خدا روی زمین هستند، ابراز داشت: این حضرات در طول تاریخ وظیفه هدایت همه مردم را به عهده داشتند و مردم نیز سوالات و نیازهای های خود را از این حضرات دریافت می کردند.
سخنران این هفته مسجد مقدس جمکران، بیان داشت: بزرگترین عالمان ادیان، در پیشگاه حضرات زانوی عجز به زمین زدند و بر علم خدایی ایشان گواهی داده اند.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی زاهدی با اشاره به علم بی کران حضرت امام باقر(ع) خاطرنشان کرد: بزرگان ادیان مختلف در مقابل ایشان حرفی برای گفتن نداشتند و بسیاری از اقوال تاریخی گواهی بر این مدعاست؛ حضرت امام باقر(ع) همواره به اشکال مختلف به شیعیان و مردم این نکته را گوشزد می کردند که ائمه(ع) به احوال آشکار و نهان همه آگاه هستند و در قدرت دخل و تصرف در مقدرات را دارند.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی زاهدی افزود: شیعیان باید همواره خود را در محضر امام زمان(عج) ببینند که اگر واقعا به این باور و اعتقاد برسند هیچ گاه گناهی مرتکب نمی شوند زیرا امام زمان(عج) از کج روی های ما افسرده و ناراحت می شوند و ما نباید باعث رنجش ایشان شویم.
وی خطاب به زائران مسجد مقدس جمکران، گفت: زائران باید سعی کنند در این مکان به خود سازی پرداخته و در راس همه حوایج، ظهور حضرت ولی عصر(عج) را از خداوند متعال مسالت کنند.