در نشست خبری مشترک وزیران خارجه ایران و غنا مطرح شد: صالحی برای شرکت در نشست استانبول به ترکیه سفر می کند
امور خارجه با اشاره به برگزاری اجلاس استانبول در رابطه با افغانستان اظهار داشت: بنا به توصیه ریاست محترم جمهور از سوی جمهوری اسلامی ایران در این نشست شرکت خواهم کرد.به گزارش حیات ، "علی اکبر صالحی" ظهر امروز و در نشست مشترک خبری با حاج "محمد مومنی" همتای غنائی خود در پاسخ به سوالی در خصوص سطح حضور ایران در نشست استانبول این مطلب را عنوان کرد.
صالحی با تاکید به اینکه در رابطه با بیانیه پایانی اجلاس استانبول نظراتی داشتیم که بخش عمده ای از نظرات ما در بیانیه پایانی لحاظ شده است، افزود: افغانستان کشوری است که موقعیت استراتژیک خاصی دارد و ما نیز به عنوان یکی از همسایگان این کشور خواهان صلح و ثبات و امنیت در آن هستیم و هر تلاشی که در بین کشورهای همسایه و جامعه بین المللی در این خصوص صورت گیرد با آن همراهی خواهیم کرد.
وزیر امور خارجه، توجه به سوء استفاده بدخواهان را ضروری دانست و گفت: نتیجه این اجلاس هم امیدواریم در جهت منافع ملت افغانستان و ایجاد صلح، ثبات و امنیت با همکاری مجموعه کشورهای همسایه، اسلامی و علاقه مندان به افغانستان باشد.
صالحی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری در رابطه با آخرین تحولات در سایت فردو، گفت: مسایل مربوط به سایت فردو به خوبی در حال پیشرفت است و قرار شده بخش مربوط به تولید 20 درصد به فردو منتقل شود.
وی همچنین با بیان این که قرار است سانتریفیوژهای پیشرفته با زنجیره های 10 تا 20 تایی در این سایت مستقر شود، گفت: اطلاعات جزئی تر را می توانید از جناب آقای دکتر عباسی (رییس سازمان انرژی اتمی ایران) و دوستان ایشان در سازمان انرژی اتمی سوال کنید.
وزیر امور خارجه در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با نامه دریافت شده از مقامات آمریکایی که دولت ایران به آن پاسخ داده است، گفت: ما یادداشتی را که حاوی مطالب متناقضی بود و مانند همیشه مسایل بی پایه و اساسی را مطرح می کرد، دریافت کردیم.
صالحی تاکید کرد: آنها ابراز علاقه مندی برای مذاکره داشتند ولی مساله مهمی در این یادداشت مطرح نشده بود و ما نیز پاسخ خود را داده ایم.
وزیر امور خارجه همچنین از سفر آتی خود به لیبی و گفتگو با مقامات دولت انتقالی این کشور خبر داد.
پایان پیام