معاون رییس جمهوردردیدار با مقام اماراتی ؛ نگاه جمهوری اسلامی ایجاد وحدت فراگیر با کشورهای اسلامی است
معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشورمان گفت: نگاه دولت و رهبری جمهوری اسلامی ایجاد وحدت فراگیر با کشورهای اسلامی است.به گزارش حیات ، "روح الله احمدزاده کرمانی " شامگاه جمعه در حاشیه سی وششمین اجلاس عمومی سالانه یونسکو و در دیدار با وزیر آموزش و پرورش امارات متحده عربی از این کشور به عنوان کشوری دوست و مسلمان یاد کرد و افزود: بسیار خرسند هستم که اسلام مرز مشترک دو کشور دوست است.
وی اضافه کرد : وجود اشتراکات دینی و فرهنگی میان دو کشور ایجاب می کند که بتوانند همکاریهای خود را در بسیاری از زمینه ها از جمله درحوزه های اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی توسعه دهند.
معاون رییس جمهور با اشاره به پتانسیل و زمینه های گردشگری مثال زدنی کشورمان خاطرنشان کرد: آمادگی داریم تا نظر به وجود زیرساختارهای لازم ، آثار تاریخی و مناظر طبیعی بکر بیکران در اقصی نقاط کشور ، در راستای ارتقاء همکاریهای فیمابین دوکشوربرنامه ریزی کنیم.
احمدزاده با اشاره به چشمه های متعدد آب درمانی در برخی از شهرها و وجود جنگل های قدیمی متنوع در کشور تاکید کرد که ارایه تسهیلات در زمینه گردشگری بهداشت و سلامت از جمله زمینه هایی است که ایران می تواند خدمات لازمی را به گردشگران ورودی علاقه مند از امارات ارایه دهد.
معاون رییس جمهور، پیشرفت های علمی در جمهوری اسلامی را تحسین برانگیز خواند و گفت: هم اکنون خدمات بهداشتی و درمانی درخور توجهی به لحاظ پیشرفت های موجود در زمینه علم پزشکی ، از سوی مراکز بهداشتی و درمانی کشورمان به بیماران داخلی و خارجی ارایه شده و انجام انواع پیوندها از جمله کبد، قلب ، قرنیه چشم و کلیه در ایران با مهارت کافی و درعین حال با هزینه ای بسیار کمتر نسبت به کشورهای خارجی صورت می گیرد.
احمدزاده با اشاره به پیشرفت ها و رشد اقتصادی کشور امارات طی سالیان اخیر نیز افزود: ما از اینکه یک کشور دوست و مسلمان در حال کسب پیشرفت های اقتصادی است ، بسیارخرسند هستیم.
وی همچنین از وزیرآموزش و پرورش امارات نیز دعوت کرد تا ضمن سفربه ایران با همتای ایرانی خود دیداری داشته و از نزدیک با امکانات موجود در زمینه های مختلف در کشورمان آشنا شود.
معاون رییس جمهور با اشاره به تصویب دو پرونده مربوط به میراث فرهنگی ایران در اجلاس دو سال پیش یونسکو در امارات از این کشور نیز به همین مناسبت قدردانی کرد.
وزیرآمورش و پرورش امارات نیزگفت : ما در شرایط حاضر تنها یک کشور همسایه مسلمان نبوده ، بلکه با یکدیگر رابطه ای تاریخی و دیرینه ای داریم و از یک ارتباط قدیمی و سنتی نیز برخوردار هستیم .
" حومید مهد القطامی " همچنین روابط اقتصادی دو کشور را رو به رشد دانست و افزود: انجام بیش از 30 پرواز از سوی امارات به شهرهای بزرگ مختلف ایران خود گویای این ادعاست.
وی با اشاره به زمینه های گردشگری و آثار تاریخی فراوان موجود درایران نیز گفت: غالبا به دوستان خود سفارش می کنیم حتما برای دیدن شهرها و آثار تاریخی دیدنی ایران از جمله به شهرهای اصفهان و شیراز سفر کنند.
وزیرآموزش و پرورش امارات با بیان اینکه با زمینه های بهداشتی و درمانی و نظام اموزشی جمهوری اسلامی نیز نا آشنا نبوده ، افزود: هم اکنون علاوه بر تعدادی از بیمارستانهای خوب ایرانی که در امارات داریم ، تعدادی مدارس ایرانی نیز درمحل به فعالیت آموزشی پرداخته و ازتسهیلات آموزشی ارایه شده از سوی آن علاوه بر ایرانی ها شماری از اماراتی ها نیز بهره مند هستند.
وی ضمن تقدیر از دعوت ایشان برای سفر به ایران نیزگفت : از این دعوت که فرصت ملاقاتی را فراهم می کند بسیار سپاسگزارم .
معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشورمان بعد ازظهر جمعه به همراه شماری از معاونین خود برای حضور در اجلاس دوسالانه عمومی یونسکو و انجام دیدارهایی با برخی از مسوولان و وزرا فرهنگ و آموزش و پرورش کشورها به فرانسه سفر کرده است.
پایان پیام