همزمان با هفته دفاع مقدس؛ دومین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس مهرماه برگزار می شود
هم زمان با هفته دفاع مقدس دومین نمایشگاه جامع کتاب دفاع مقدس کشور در مشهد برپا می شود.به گزارش حیات ؛ نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس با مشارکت سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه و بسیج، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سپاه استان خراسان رضوی، مهرماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار می شود.ناشرانی که حداقل 10 عنوان اثر با موضوعات ادبیات پایداری و مقاومت، دفاع مقدس و جنگ تحمیلی به چاپ رسانده اند، می توانند در این نمایشگاه شرکت کنند.
آشنایی هرچه بهتر و بیشتر فعالان حوزه دفاع مقدس با منشورات این عرصه، آشنایی نویسندگان و فعالان این عرصه با امکانات موجود و نیازهای مخاطبان، ارزیابی عملکرد ناشران دفاع مقدس در گذشته و ترسیم مسیر آینده و تهیه و تنظیم سند چشم انداز در حوزه نشر دفاع مقدس، تبادل نظر و آسیب شناسی نشر دفاع مقدس، تلاش در جهت شکل گیری یک حوزه قوی و اثرگذار مقابل جنگ نرم و تحریف دفاع مقدس، تقویت حوزه نشر به خصوص ناشران خصوصی در جهت فروش بیشتر محصولات، آشنایی ناشران با توزیع هرچه بهتر و ایجاد شبکه های توزیع، تعامل ناشران با فعالان این حوزه به منظور بهبود کمی و کیفی آثار، برگزاری نشست های فرهنگی پیرامون چالش های موجود در مقابل این عرصه، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت توسط آثار مکتوب، ترویج فرهنگ کتابخوانی دفاع مقدس در سطح ملی از مهمترین اهداف برگزاری این دور از نمایشگاه است.
علاقه مندان می توانند برای شرکت در دومین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس با مراجعه به آدرس www.zmnf.fatehan.ir فرم های مربوطه را تکمیل و تا 20 شهریورماه ارسال دارند.
پایان پیام