کد خبر 311544
۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۶

عرضه اقلام ضروری با قیمت یارانه‌ای

عرضه اقلام ضروری با قیمت یارانه‌ای

نایب‌رئیس دوم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تأکید بر ضرورت بهبود معیشت مردم گفت: واگذاری بخشی از اراضی دولتی به مردم، عرضه اقلام ضروری با قیمت یارانه‌ای و تثبیت قیمت‌ها می‌تواند به کاهش فشار اقتصادی، تأمین مسکن و افزایش آرامش روانی خانواده‌ها کمک کند.

به گزارش حیات، روح‌اله لک علی‌آبادی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ایرنا مشکلات اصلی امروز جامعه را مربوط به معیشت دانست و اظهار داشت: مهم‌ترین مشکلات امروز در سه حوزه سبد معیشت، مسکن و درمان خلاصه می‌شود و هر سه قابل حل‌ است.

وی درباره حل معضلات حوزه مسکن گفت: تاکنون بین یک تا سه درصد از زمین‌های در اختیار حاکمیت و دولت به مردم واگذار شده است. اگر یک درصد دیگر از اراضی ملی و دولتی اضافه شود، جوانان دلخوشی پیدا می‌کنند و پس از سال‌ها می‌توانند سرپناهی داشته باشند.

نماینده درود و ازنا و نائب رئیس دوم کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نیازی نیست موضوع واگذاری زمین فقط در تهران متمرکز باشد بلکه لازم است مردم در تمامی نقاط کشور از امتیاز داشتن زمین برخودار باشند تا به نوعی دلگرمی و امنیت برای خانواده‌ها ایجاد شود.

علی‌آبادی درباره معیشت مردم و حل مشکلات اقتصادی نیز گفت: در دوران دفاع مقدس کوپن تأثیرگذار بود اما امروز با وجود جنگ بزرگ تحمیلی، کالابرگ ۳۰۰ هزار تومانی اثر گذاری لازم را ندارد.

وی پیشنهاد کرد دولت چند قلم محدود و مشخص از اقلام ضروری را با قیمت بسیار پایین و یارانه‌ای در اختیار مردم قرار دهد.

نایب‌رئیس دوم کمیسون بهداشت و درمان ارزان سازی و تثبیت قیمت را وسیله‌ای برای ایجاد آرامش روانی و حمایت از امنیت مردم عنوان کرد و گفت: وقتی فراوانی کالا و قیمت ثابت وجود داشته باشد، مردم کالاها را انبار نمی‌کنند و سفره معیشت جمع نمی‌شود.

وی با اشاره به جلسه با فرهنگیان بازنشسته گفت: حقوق برخی از آنها بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان است و واقعیت این است که با تورم موجود، افزایش سالانه حقوق، بلافاصله بی‌اثر می‌شود.

علی آبادی تاکید کرد: ناعدالتی‌هایی مانند حقوق‌های نجومی و تفاوت حقوق کارکنان رسمی، پیمانی و شرکتی نیز تاب‌آوری جامعه را کاهش می‌دهد.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha