کد خبر 311001
۲ آبان ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۶

سه جایزه و سه حضور بین‌المللی برای فیلم کوتاه «خو»

سه جایزه و سه حضور بین‌المللی برای فیلم کوتاه «خو»

سه جایزه و سه حضور بین‌المللی برای فیلم کوتاه «خو»، نمایش و تحلیل مستند «هنوز...» در سینماتِک خانه‌ هنرمندان ایران، آغاز پیش‌فروش بلیت «بورسیه»، قرار گرفتن بهرنگ توفیقی جلوی دوربین «پل آرزوها» و نمایش «تینار» در موزه سینما از اخبار امروز حوزه سینماست. برنده بهترین مستند جشنواره فیلم کوتاه تهران هم جایزه خود را به رهبر شهید تقدیم کرد.

به گزارش حیات به نقل از ایرنا، فیلم کوتاه «خو» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا نورمندی‌ پور و تهیه‌کنندگی محمدرضا نورمندی ‌پور و لیلا حقانی، برنده سه جایزه از جشنواره مون ایتالیا شد.

به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلم کوتاه خو موفق به کسب جایزه بهترین فیلم کوتاه، بهترین فیلم بشردوستانه و تقدیرنامه ویژه بازیگری از ششمین دوره جشنواره MOON ARTS در ایتالیا شد و در ادامه حضور جهانی خود به بیست و ششمین دوره جشنواره Cine a la Calle کلمبیا، سیزدهمین دوره جشنواره SOUQ ایتالیا و پنجمین دوره جشنواره HASTINGS ROCKS انگلیس و راه یافت.

جشنواره بین‌المللی فیلم MOON ARTS، با هدف ترویج آثاری که دارای ارزش والای اجتماعی، فرهنگی و هنری بوده و در قدرت ارتباط با مخاطب و ارتقای آگاهی آنان متمایز هستند، شکل گرفت. جوایز این جشنواره در ماه اکتبر ۲۰۲۶(مهر ۱۴۰۵) اهدا شد.

جشنواره بین‌المللی فیلم Cine a la Calle، توسط نهادی غیرانتفاعی به همین نام، در سال ۲۰۰۶ با هدف ترویج و توسعه پروژه‌های سمعی، بصری و فرهنگی با محوریت اجتماعی، تأسیس شد. این جشنواره، ۲۰ تا ۲۴ اکتبر ۲۰۲۶ (۲۸ مهر تا ۲ آبان‌ماه ۱۴۰۵) برگزار خواهد شد.

جشنواره بین‌المللی فیلم SOUQ، به داستان‌هایی از حقوق، مردم و محیط‌زیست می‌پردازد و به آثاری با موضوع آسیب‌پذیری و طرد اجتماعی، عدالت، سلامت روان، مهاجرت، برابری، مبارزه با تبعیض، معلولیت، عدالت اجتماعی، زندگی جوانان، توجه ویژه‌ای دارد. این جشنواره از ۲۳ تا ۲۵ اکتبر ۲۰۲۶ (۱ تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۵) برگزار خواهد شد.

سه جایزه و سه حضور بین‌المللی برای فیلم کوتاه «خو»/ بهرنگ توفیقی جلوی دوربین «پل آرزوها»

جشنواره بین‌المللی HASTINGS ROCKS ، پذیرای آثاری است که با واقعیت‌های تاریک دنیا روبرو می‌شوند و داستان‌های جسورانه‌ای را مطرح می‌کنند که وضع موجود را به چالش کشیده و آینده بهتری را حمایت کند. این جشنواره، ۳۰ اکتبر تا ۱ نوامبر ۲۰۲۶ (۸ و ۹ آبان‌ماه ۱۴۰۵) برگزار خواهد شد.

خو پیش‌ازاین، موفق به کسب بهترین فیلم کوتاه بخش بین‌الملل بیستمین دوره جشنواره جهانی Shorts Mexico مکزیک و کسب جایزه بهترین فیلم بخش مسابقه استعدادهای آسیایی شانزدهمین دوره جشنواره باکو در کشور آذربایجان، کسب جایزه بهترین فیلم کوتاه روایی از یازدهمین دوره جشنواره نبرودی در ایتالیا شده به بخش مسابقه جشنواره‌های بین‌المللی کورتا (دوره ۳۴)، بروکسل بلژیک (دوره ۲۸) و زوم لهستان (دوره ۲۸)، فرنو آمریکا (دوره ۲۲)، شیملای هند (۱۲) و Thurrock (دوره ۸)، Gandharafilmfestival پاکستان (دوره ۷) و زپ‌فست آمریکا (دوره ۴) راه ‌یافته است.

در خلاصه داستان فیلم کوتاه «خو» آمده است: «پدری، بعد از فوت مادر خانواده قصد دارد پسرش را به شیوه خود تربیت کند.»

علی‌محمد رادمنش، علیرضا بهادری، علی نفیسی، مهدی ملکی، علی پردلی، امیرمحمد کافی، علی شریفی، پرهام نصیری، جواد محمدی، سبحان جعفری و علی خدایی مقدم در این فیلم کوتاه به ایفای نقش پرداخته‌اند و پخش بین‌الملل این اثر بر عهده مینروا فیلم به مدیریت الهه گودرزی است.

دیگر عوامل فیلم کوتاه «خو» عبارتند از: مجری طرح: انجمن سینمای جوانان دفتر کرمان، مدیر فیلم‌برداری: یونس سبزی، صدابردار: جمال دهقان، مدیر تولید: علی نفیسی، تدوین: شیدا گرجی، طراح صحنه و لباس: لیلا حقانی، مشاور کارگردان: میلاد احمدی، مشاور فیلم‌نامه: سپینود ناجیان، محقق فیلم‌نامه: نسیم ناظری، دستیار یک و برنامه‌ریز: مهدی ملکی، صداگذاری: محمدمهدی جواهری‌زاده، تصحیح رنگ: مهران دوستی، منشی صحنه: میترا قلندری، گریم: ثنا هاشمی، دستیار گریم: فردین محمدی، مدیر صحنه: مجید انصاری، جامه‌دار: نعیمه طاهری، مدیر تدارکات: علی‌اصغر احمدی، عکاس: حمید صادقی و مشاور رسانه‌ای: علی کشاورز.

بهرنگ توفیقی جلوی دوربین «پل آرزوها» می‌رود/ سحر لطفی در نقشی متفاوت

به نقل از روابط عمومی پروژه، بهرنگ توفیقی و سحر لطفی به عنوان بازیگران فیلم کوتاه «پل آرزوها» معرفی شدند.

بهرنگ توفیقی فیلمنامه‌نویس و کارگردان شناخته شده قرار است برای اولین بار بازیگری مقابل دوربین فیلم کوتاه را در «پل آرزوها» تجربه کند. سحر لطفی دیگر بازیگر این اثر نیز پیش از این در سریال «کوری» خوش درخشیده بود. همچنین محمد نیکبخت به عنوان دیگر بازیگر پروژه حضوری کوتاه در این اثر خواهد داشت.

سه جایزه و سه حضور بین‌المللی برای فیلم کوتاه «خو»/ بهرنگ توفیقی جلوی دوربین «پل آرزوها»

تهیه‌کنندگی فیلم کوتاه «پل آرزوها» برعهده‌ی حسین ترک‌جوش و این اثر اولین تجربه‌ی کارگردانی علیرضا برق است.

این اثر در ژانر اجتماعی تولید می‌شود و در خلاصه داستان آن آمده است: «دختری که شیطان را درس می‌دهد با مردی روبرو می‌شود که خود آموزنده است....»

فیلم کوتاه «پل آرزوها» اوایل آبان ماه جلوی دوربین می‌رود و اسامی دیگر عوامل در اخبار بعدی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

«تینار» در موزه سینما

فیلم مستند «تینار» ساخته مهدی منیری، دوشنبه۴ آبان‌ماه۱۴۰۵ در موزه سینما نمایش داده می‌شود.

به نقل از روابط عمومی موزه سینمای ایران، مستند تینار محصول سال۱۳۸۵ -۱۳۸۷در پنجاه و ششمین نشست «شب‌های مستند» موزه سینمای ایران، با همکاری انجمن صنفی تهیه‌کنندگان سینمای مستند در سالن «فردوس »موزه سینما به نمایش در می‌آید.

فیلم مستند تینار روایتی است از روزها و شب‌های چهار فصل از زندگی پسربچه‌ای گالش (چوپان گاو) و تنهایی او در ناحیه جنگلی و کوهستانی جنوب شهرستان بابل در کنار گله گاو ارباب.

سه جایزه و سه حضور بین‌المللی برای فیلم کوتاه «خو»/ بهرنگ توفیقی جلوی دوربین «پل آرزوها»

این فیلم دوشنبه۴ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۱۸ در سالن «سینما فردوس» موزه سینمای ایران روی پرده خواهد رفت.

پس از نمایش فیلم، مهدی منیری، تهیه‌کننده و کارگردان فیلم «تینار» و فرهاد ورهرام مستندساز پیشکسوت، درباره فیلم به گفتگو خواهند پرداخت.

ورود و تماشای فیلم برای عموم علاقه‌مندان رایگان است.

برنده بهترین مستند جشنواره فیلم کوتاه تهران، جایزه خود را به رهبر شهید تقدیم کرد

مطهره عدالتخواه نویسنده و کارگردان مستند «انتظار بیست‌وپنج‌ساله» که در جشنواره فیلم کوتاه موفق به دریافت دیپلم افتخار بهترین مستند شد، جایزه خود را به رهبر شهید تقدیم کرد.

مطهره عدالتخواه با انتشار یادداشتی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، ضمن قدردانی از عوامل تولید این مستند و خانواده شهید محمدمهدی جنگچی، جایزه خود را به رهبر شهید تقدیم کرد و درباره دشواری‌های ساخت این اثر در روزهای جنگ نوشت: «الهی تو هیچ کشوری جنگی نباشه که مستندسازاش برن مستندش رو بسازن، اما چه میشه کرد تا زمانی که استکبار و استثمار و استبداد هست، باید ایستاد و دفاع کرد و جنگید.»

سه جایزه و سه حضور بین‌المللی برای فیلم کوتاه «خو»/ بهرنگ توفیقی جلوی دوربین «پل آرزوها»

وی با اشاره به تلاش جمعی عوامل فیلم و همراهی مردم میناب افزود که تولید این مستند در شرایط جنگی، با دشواری‌های بسیاری همراه بوده است؛ از جمله خطر حملات موشکی، سختی سفر به جنوب و مخالفت‌هایی که برای انجام این سفر وجود داشت. با این حال، به گفته او، گروه سازنده تصمیم داشت سراغ کارهایی برود که در نگاه نخست، انجام‌نشدنی به نظر می‌رسیدند.

عدالتخواه در ادامه، با تأکید بر نقش همراهی صمیمانه پدر و مادر شهید محمدمهدی جنگچی در شکل‌گیری این مستند، جایزه خود را به تمرینی برای شجاعت در مسیر هنر تشبیه کرد و آن را با احترام و افتخار به رهبر شهید تقدیم کرد.

وی همچنین در یادداشت خود، با اشاره به نگاه رهبر شهید به ایرانیان با دیدگاه‌ها، اعتقادات و پوشش‌های متفاوت، بر اهمیت هویت مشترک ایرانی تأکید کرد و نوشت: «به امید روزی که هر ایرانی، در هر کجا که هست، با افتخار و سربلندی از ایران و ایرانی بگه.»

مستند کوتاه «انتظار بیست‌وپنج‌ساله» روایت زندگی پدر و مادری است که پس از ۲۵ سال صاحب فرزند شدند؛ اما محمدمهدی جنگچی، تنها فرزند این خانواده، در حمله به مدرسه شجره طیبه به شهادت رسید. این مستند محصول مرکز هنری رسانه‌ای نهضت است.

آغاز پیش‌فروش بلیت «بورسیه» همزمان با انتشار تیزر رسمی / ۴ روز تا اکران کمدی اکشن عزتی و جعفری

در فاصله چهار روز مانده به اکران عمومی کمدی اکشن «بورسیه»، تیزر رسمی این فیلم سینمایی منتشر و پیش‌فروش بلیت‌های آن در سینماهای سراسر کشور آغاز شد.

به نقل از روابط عمومی پروژه، نخستین تیزر رسمی فیلم سینمایی بورسیه به نویسندگی و کارگردانی برزو نیک‌نژاد و تهیه‌کنندگی کامران حجازی همزمان با آغاز پیش‌فروش بلیت‌های این فیلم در سامانه‌های فروش آنلاین منتشر شد.

بورسیه از چهارشنبه ۶ آبان‌ماه با بازی جواد عزتی، امیر جعفری، پانته‌آ پناهی‌ها، پویا لیلایی و عباس جمشیدی‌فر به سینما می‌آید و داستان یک سرقت ناشیانه را در فضایی کمدی و پرحادثه روایت می‌کند.

جواد عزتی و امیر جعفری پس از کمدی‌های پرفروش «زاپاس» و «اکسیدان» با یکدیگر همبازی شده‌اند.

عباس جمشیدی‌فر نیز پس از «تمساح خونی» بار دیگر در کنار جواد عزتی قرار گرفته است و پانته‌آ پناهی‌ها نیز در ماه‌های اخیر، فیلم پرفروش «استخر» را روی اکران داشته است.

پخش سینمایی و تبلیغات بورسیه برعهده دفتر شهر فرنگ است و مخاطبان می‌توانند از هم‌اکنون بلیت اکران آغازین «بورسیه» را از سامانه‌های رسمی فروش بلیت سینما تهیه کنند.

تیزر این فیلم توسط امید میرزایی ساخته شده است.

دیگر عوامل فیلم سینمایی بورسیه عبارتند از: مجری طرح: پیمان حجازی، مدیر فیلمبرداری: محمد عزت‌خواه، تدوین: حسین جمشیدی گوهری، مشاور کارگردان: جواد عزتی، آهنگساز: مسعود سخاوت‌دوست، طراحی و ترکیب صدا: حسین ابوالصدق، طراح صحنه: امیرحسین قدسی، طراح چهره پردازی: عظیم فراین، طراح لباس: آرتا ماهان، مدیرصدابرداری: محمد شاهوردی، مدیر تولید: ابوالفضل لطفی، مدیر برنامه‌ریزی: علی جودی، دستیار اول کارگردان: نوید صلاحی، طراح و سرپرست جلوه‌های بصری: امین پهلوان‌زاده، اصلاح رنگ و نور: فربد جلالی و سارا احترامی، طراح تیتراژ: حامد بارئی طبری، طراح بدلکاری: امیرحسین خنجری، طراح جلوه‌های ویژه میدانی: آرش آقابیک، دستیار اول فیلمبردار: احمد کاووسی، نور پرداز: صابر کامیان، مدیران تدارکات: نیما فکوری و توماج گودرزی، منشی صحنه: مریم محمدی، فیلمبردار پشت صحنه: شیمانی رئیسی، عکاس: مجید طالبی و باران انوری.

نمایش و تحلیل مستند «هنوز...» در سینماتِک خانه‌ هنرمندان ایران

شصتمین برنامه از سلسله جلسات نمایش فیلم‌تئاترها در سینماتک خانه‌ هنرمندان ایران، به مستند «هنوز» به‌ کارگردانی مهرداد صادقی اختصاص دارد.

این فیلم مستند ۶۰ دقیقه‌ای، در نخستین برنامه از سری دوم بسته‌ «مستندهایی درباره‌ تئاتر ایران» با همکاری مشترک انجمن منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران خانه‌ تئاتر و سینماتِک خانه‌ هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید.

پس از نمایش این اثر، نشست نقد و تحلیل آن با حضور سیدحسینی رسولی (منتقد تئاتر) برگزار می‌شود.

سه جایزه و سه حضور بین‌المللی برای فیلم کوتاه «خو»/ بهرنگ توفیقی جلوی دوربین «پل آرزوها»

این مستند روایتی است از زندگی ژاله رجایی، پیشکسوت فقید و از پیشگامان تئاتر اصفهان.

مهرداد صادقی کارگردان مستند درباره این اثر نوشته است: تئاتر اصفهان با پیشینه یکصد ساله خود، مدیون هنرمندان توانایی ست که ذره ذره با فداکاری‌های بی‌دریغ، شمع صحنه را روشن نگاه داشتند. علی‌محمد رجایی و دخترانش نمونه بی‌بدیل این فداکاری در مطلع تئاتر اصفهان بودند که در نمایش و غنای اجراهای فاخر اصفهان نقشی به‌سزا ایفا کردند.

این برنامه چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵ از ساعت ۱۷ در سالن استاد ناصری خانه‌ هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

نمایش ۲ مستند درباره جنگ دوازده روزه در «یک روز با مستند»

مستندهای «آرش در قلمروی ما» (فرهاد ورهرام) و «نجوای چیزها» (علی همراز) یکشنبه سوم آبان‌ماه در برنامه «یک روز با مستند» روی پرده می‌روند.

به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، در ادامه برنامه «ِیک روز با مستند» فردا یکشنبه سوم آبان ماه مستند آرش در قلمروی ما ساخته فرهاد ورهرام و «نجوای چیزها» به کارگردانی علی همراز در پردیس چارسو روی پرده می‌روند.

آرش در قلمروی ما نگاهی دارد به مجسمه آرش، شعر آرش سیاوش کسرایی و ارتباط آن با زندگی امروز ایرانیان. «نجوای چیزها» تجربه ای متفاوت در به تصویرکشیدن احساس و دیدگاه شهروندانی است که خانه شان در جنگ دوازده روزه، تخریب شد.

سه جایزه و سه حضور بین‌المللی برای فیلم کوتاه «خو»/ بهرنگ توفیقی جلوی دوربین «پل آرزوها»

هر دو مستند تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی هستند، علاقه مندان برای تماشای این آثار می‌توانند ساعت ۱۸ در سالن شماره ۲ پردیس چارسو باشند. فرهاد ورهرام و علی همراز در این اکران حضور دارند، مجری کارشناس جلسه نقد و بررسی رامتین شهبازی است.

شهرام قائدی در «دستبند»؛ اپیزود ششم «سرو سپید سرخ»

شهرام قائدی در اپیزود ششم از مجموعه «سرو سپید سرخ» با عنوان «دستبند» بازی می‌کند که امشب از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.

ششمین قسمت از فصل سوم سریال سرو سپید سرخ به کارگردانی جواد مزدآبادی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه و محمدجواد موحد، روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

سه جایزه و سه حضور بین‌المللی برای فیلم کوتاه «خو»/ بهرنگ توفیقی جلوی دوربین «پل آرزوها»

فصل سوم سریال سرو سپید سرخ همچون فصل‌های پیشین، در قالب روایت‌های مستقل و اپیزودیک ساخته شده است.

رونمایی از پوستر و تیزر «استخوان سوز» سریال جدید فیلم‌نت

پوستر و تیزر رسمی سریال «استخوان سوز» که از دوشنبه پخش خود را از فیلم‌نت آغاز می‌کند، رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی فیلم نت، در آستانه پخش سریال «استخوان سوز» پوستر و سریال این اثر رونمایی شد. این محتوا در استودیوی فیلم نت تولید شده است.

سریال ۱۴ قسمتی «استخوان سوز» ساخته مجید اسماعیلی و تهیه‌کنندگی صادق شمسایی از دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۸ شب پخش خود را به طور اختصاصی در فیلم نت آغاز می‌کند.

سه جایزه و سه حضور بین‌المللی برای فیلم کوتاه «خو»/ آغاز پیش‌فروش بلیت «بورسیه»



در سریال «استخوان سوز» معصومه رحمانی، مجید اسماعیلی، یوسف بختیاری، منصور نصیری، یاسمن معاوی، مهدی مهاجری، شهروز دل افکار، بیتا معیریان، احمد داودی، سامان مهکویه، هژیرسام احمدی، نغمه قوانلو، نگار بابائی، شقایق فراهانی، مهدی زمین‌پرداز، محمود پاک نیت، سیاوش چراغی پور و فرهاد قائمیان ایفای نقش کرده اند. مرسانا عقیلی و امیرشاهان پرندیان بازیگران کودک سریال «استخوان‌سوز» هستند.

در خلاصه داستان سریال «استخوان سوز» آمده است: وای به حالِ زندانی که زندانبانش ازش کینه داره…

«استخوان سوز» علاوه بر درام اجتماعی و داستان‌های پرکشش خود، به موضوعات قضایی و حقوقی نیز پرداخته و مسائل مربوط به زندان و زندانیان را به عنوان یکی از ارکان اصلی داستان به نمایش گذاشته است. در این سریال، زندانیان نه تنها به عنوان بخشی از داستان، بلکه به عنوان نمادهایی از مشکلات اجتماعی و حقوقی مورد توجه قرار می‌گیرند.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha