کد خبر 308822
۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۹

۹ درخت کهن ۱۰۰ ساله تهران شناسنامه دار شدند

۹ درخت کهن ۱۰۰ ساله تهران شناسنامه دار شدند

رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از ثبت ملی ۹ درخت کهن‌زیست در پایتخت خبر داد.

به گزارش حیات، امیرقاسمی روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: این درختان کهن سال پس از بررسی و تایید، واجد ارزش شناخته و پس از ثبت ملی شناسنامه دار شدند.

وی یادآور شد: با بررسی های انجام شده ۱۱ درخت شناسایی و برای ثبت معرفی شده بودند که ۹ درخت مورد تایید قرار گرفت.

۹ درخت کهن ۱۰۰ ساله در تهران شناسنامه دار شدند

رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران افزود: این درختان عمدتا نارون و چنار هستند که در نقاط مختلف تهران قرار دارند.

وی با اشاره به مکان این درختان کهنسال گفت: هم اینک یک اصله درخت نارون کهنسال در خیابان شریعتی شمال، یک اصله درخت نارون در کوچه جوادی شریعتی، یک درخت توت در طرشت، یک اصله چنار کهنسال در بوستان قیطریه، یک اصله نارون در خیابان زعفرانیه، یک اصله نارون در قیطریه، یک اصله نارون در زعفرانیه، یک اصله چنار در جماران و یک اصله چنار کهن سال نیز در محله درکه شناسایی و ثبت ملی شدند.

وی تاکید کرد: این درختان قطور غالبا بیش از ۱۰۰ تا ۷۰۰ سال عمر دارند و زنده و سبز هستند.

رود دره های توچال ثبت ملی شدند

قاسمی همچنین با اشاره به ثبت ملی مناظر منطقه توچال تهران هم گفت: منظر طبیعی توچال و رود دره های اطراف توچال از قبیل (دره فرحزاد، کلک چال و درکه و دربند) نیز واجد ارزش شناخته شدند و ثبت ملی شدند.

تهران در گذشته به شهر چنارها شهرت داشت که یادگار آبادی ها و باغات پدران و پدربزرگ ها بود. درختان کهنسالی که قدمتی چندصدساله و حتی برخی از آنها بیش از ۹۰۰ سال عمر دارند و امروزه به‌عنوان بخشی از میراث طبیعی پایتخت شناخته می‌شوند. درخت چنار امامزاده یحیی در محله عودلاجان یکی از همان درختان است که در سال ۱۳۳۰ به‌عنوان یک اثر طبیعی ارزشمند به ثبت رسید.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha