کد خبر 308652
۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۷

نوشتن درباره شهدا برایم شبیه کشف یک معجزه بود

نوشتن درباره شهدا برایم شبیه کشف یک معجزه بود

مهتاب فتوحی، از برگزیدگان پویش ملی «ایثار؛ من می‌نویسم» از شهرستان اردکان استان یزد، با اشاره به تجربه حضور در مدرسه شاهد و آشنایی نزدیک با خانواده‌های شهدا گفت: نوشتن درباره شهدا و به‌ویژه روایت شهید «ستایش عزیزی» برایم بسیار تأثیرگذار بود و باعث شد مفهوم آینده‌نگری و معجزه را بهتر درک کنم.

مهتاب فتوحی، یکی از برگزیدگان پویش ملی ایثار با عنوان «من می‌نویسم» از شهرستان اردکان یزد و دانش‌آموز مدرسه شاهد در گفت‌وگو با خبرنگار حیات درباره انگیزه خود برای حضور در این پویش اظهار کرد: وقتی مجله‌های مدرسه را دیدم، بسیار علاقه‌مند شدم که من هم مجله‌ای تهیه کنم و در آن درباره مدرسه میناب و مدرسه خودمان بنویسم و مطالب را طراحی کنم. این کار برایم لذت‌بخش بود و به همین دلیل تصمیم گرفتیم به همراه هم‌گروهی‌هایم در این پویش شرکت کنیم.

وی افزود: در جریان طراحی و آماده‌سازی مجله، درباره مدرسه میناب مطالبی تهیه کردیم و پس از اتفاقات جنگ، طراحی جدید مجله را آغاز کردیم. همچنین در مجله درباره شهید ستایش عزیزی مطالبی نوشتیم و به برخی از روایت‌های زندگی ایشان پرداختیم.

فتوحی با اشاره به یکی از روایت‌های تأثیرگذار درباره شهید ستایش عزیزی گفت: ایشان پیش از شهادت به مادرشان گفته بودند که «قرار است برویم پیش رهبری» و مادرشان در آن زمان منظور واقعی این حرف را متوجه نشده بودند. شنیدن این روایت برای من بسیار تأثیرگذار بود.

این دانش‌آموز اردکانی ادامه داد: مدرسه شاهدی که در آن تحصیل می‌کنم، با شهدا و خانواده‌های شهدا پیوند نزدیکی دارد و همین موضوع باعث شده است آشنایی و ارتباط بیشتری با روایت‌های شهدا داشته باشیم. داستان شهید ستایش عزیزی نیز تأثیر زیادی بر من گذاشت. ابتدا باورم نمی‌شد چنین اتفاقی افتاده باشد، اما وقتی این روایت را شنیدم، احساس کردم با چیزی شبیه معجزه و نوعی آینده‌نگری روبه‌رو هستم.

وی درباره تأثیر پویش‌های فرهنگی و ادبی در حوزه ایثار و شهادت بر نسل نوجوان بیان کرد: چنین پویش‌هایی باعث می‌شود بچه‌ها مشتاق شوند بیشتر تحقیق کنند، اطلاعات به دست بیاورند و درباره شهدای کشور شناخت بیشتری پیدا کنند.

فتوحی در پاسخ به این پرسش که نوجوانان چگونه می‌توانند در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نقش داشته باشند، گفت: یکی از راه‌ها برگزاری مسابقات در مدارس است. همچنین می‌توان در برنامه‌های صبحگاه، جشن‌ها و مناسبت‌های مختلف از شهدا یاد کرد و از ظرفیت‌هایی مانند ساخت انیمیشن و فیلم‌سازی استفاده کرد تا کودکان و نوجوانان بیشتر جذب این موضوعات شوند.

این برگزیده پویش ملی ایثار «من می‌نویسم» در پایان تأکید کرد: استفاده از زبان و ابزارهای مورد علاقه نوجوانان می‌تواند زمینه‌ای برای آشنایی بیشتر نسل جدید با زندگی و آرمان‌های شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فراهم کند.

انتهای پیام/ خرد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha