کد خبر 305867
۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۳

کماندوی اسرائیلی در آب‌های حیفا به هلاکت رسید

کماندوی اسرائیلی در آب‌های حیفا به هلاکت رسید

یک کماندوی ویژه دریایی رژیم صهیونیستی در سواحل حیفا پیدا شد.

به گزارش حیات، رسانه‌های رژیم صهیونیستی به شکل قطره چکانی اطلاعاتی در رابطه با کماندوی به هلاکت رسیده با اجازه و هماهنگی با اداره سانسور این رژیم منتشر کردند.

به اعتراف پایگاه خبری وای نت وابسته به روزنامه یدیعوت آحارانوت، این نظامی ۲۳ ساله برای غواصی رفته بود که ناپدید شده و بعد از ساعت‌ها جستجو نیروهای به جسد وی رسیدند، این در حالی است که از انواع و اقسام وسایل و دستگاه‌ها در طول ساحل و در عمق آب برای یافتن نشانی از وی استفاده شد.

به اعتراف این رسانه فرد یاد شده سرگروهبان ایتای پیرسون ۲۳ ساله است که سه روز پیش در سواحل حیفا مفقود شد و از پنج شنبه کار جستجو برای یافتن وی ادامه داشت.

او جزو کماندوهای اسرائیلی بود و مادرش یکی از قضات دادگاه‌های حیفا است.

از جمله اطلاعاتی که رسانه‌های عبری اجازه انتشار آن را پیدا کردند آن است که این نظامی صهیونیست در سال ۲۰۲۳ یک دوره چتربازی را پشت سر گذاشته و بعد از مدتی در نیروهای مرزبانی خدمت کرد، سپس چند دوره آموزشی محرمانه را گذراند تا پس از آن به اداره نظارت و کنترل هواپیماهای بدون سرنشین منتقل و سپس در سال ۲۰۲۵ جزو نیروهای کادر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha