کد خبر 305488
۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۳

عملیات احداث ۲ ایستگاه جدید خط یک متروی قم آغاز شد

عملیات احداث ۲ ایستگاه جدید خط یک متروی قم آغاز شد

مدیرعامل سازمان قطار شهری قم از آغاز عملیات احداث ۲ ایستگاه جدید در خط یک متروی قم خبر داد و گفت: با اجرای این پروژه، مسیر در دست احداث خط یک حدود ۲ کیلومتر توسعه یافته و تا محدوده محله چهل اختران در هسته مرکزی شهر امتداد خواهد یافت.

به گزارش حیات به نقل از ایرنا، محمد بابایی‌زاده روز چهارشنبه در گفت وگویی، اظهار کرد: با وجود شرایط سخت کشور و محدودیت‌های موجود، با مدیریت منابع و حمایت مجموعه مدیریت شهری و استانداری، عملیات توسعه خط یک متروی قم با احداث دو ایستگاه جدید در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: قرارداد احداث این ۲ ایستگاه پیش از این منعقد و ابلاغ شده بود و در هفته گذشته مقدمات اجرایی آن با تأمین منابع مالی مورد نیاز برای پیش‌پرداخت پروژه آغاز شده‌است.

مدیرعامل سازمان قطار شهری قم با بیان اینکه منابع مالی این پروژه از محل تهاتر املاک تأمین شده‌است، گفت: همراهی و حمایت مجموعه شهرداری قم و دستور مساعد برای تأمین منابع مورد نیاز، نقش مؤثری در آغاز عملیات اجرایی این پروژه داشت.

بابایی‌زاده ادامه داد: با اجرای این پروژه، بخش در حال احداث خط یک که در مرحله نخست حدود ۶ کیلومتر بود، حدود ۲ کیلومتر دیگر توسعه پیدا می‌کند و به محدوده محله چهل اختران می‌رسد.

وی تصریح کرد: عملیات احداث ایستگاه‌های جدید آغاز شده و تلاش می‌کنیم در ادامه، روند اجرای پروژه با سرعت مناسبی دنبال شود تا این بخش از خط نیز در برنامه توسعه قطار شهری قم قرار گیرد.

محله چهل اختران قم در هسته مرکزی و در بافت قدیمی شهر قرار گرفته و مدفن حضرت موسی مبرقع (ع) یکی از امامزادگان واجب التکریم شهر مقدس قم و از نوادگان امام موسی کاظم (ع) در این محل قرار قرار دارد.

عملیات اجرایی ساخت متروی قم از سال ۱۳۸۹ آغاز شد. خط یک مترو به طول ۱۴.۸ کیلومتر و شامل ۱۴ ایستگاه از قلعه‌کامکار تا میدان شهید مطهری این شهر است؛ مرحله نخست آن تقریبا تکمیل شده اما به دلیل تامین نشدن واگن‌ها هنوز بهره‌برداری نشده است.

خط ۲ متروی قم به طول ۱۸ کیلومتر و ۱۶ ایستگاه در حال اجراست و از شهرک پردیسان قم تا منطقه خداکرم اجرا می‌شود.

شهرک پردیسان یکی از مناطق بزرگ مسکونی در جنوب‌غربی قم است که از سوی وزارت مسکن و شهرسازی وقت از اواخر دهه ۷۰ راه‌اندازی و در سال ۱۳۹۰ نیز به عنوان یکی از مناطق شهرداری شناخته شد.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha