کد خبر 305339
۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۸

استعفای دادستان کل اوکراین به اتهام فساد

استعفای دادستان کل اوکراین به اتهام فساد

دادستان کل اوکراین، در بحبوحه رسوایی فساد در دفترش، استعفای خود را اعلام کرد.

به گزارش حیات، مشرق به نقل از هفته نامه اشپیگل نوشت؛ روسلان کراوچنکو، دادستان کل اوکراین، در بحبوحه رسوایی فساد در دفترش، استعفای خود را اعلام کرد.

وی در کانال تلگرام خود نوشت: این یک تصمیم سیاسی است. من نمی‌خواهم از دفتر دادستان کل به عنوان ابزاری در اختلافات سیاسی سوءاستفاده شود. البته موضع او در مورد این اتهامات، که بارها آنها را رد کرده، بدون تغییر باقی مانده است.

کراوچنکو تأکید کرد که موضعش در مورد اتهامات علیه او تغییر نکرده است. وی دوباره هرگونه دخالت شخصی در این ماجرا را رد کرد. در عین حال، از همکارانش که «با صداقت» کار می‌کنند - مانند دادستان‌های دادگاه، کارکنانی که از قربانیان حمایت می‌کنند و جنایات روسیه را مستند می‌کنند، و کسانی که نماینده منافع دولت اوکراین هستند - تشکر کرد. وی افزود: کار آنها «تحت هیچ شرایطی» نباید بی‌ارزش شود.

کراوچنکو همچنین از رئیس جمهور و پارلمان اوکراین به خاطر اعتمادشان تشکر کرد و از آنها خواست که استعفای او را بپذیرند.

به گزارش رسانه‌های اوکراینی، تنها چند ساعت قبل از این درخواست کراوچنکو استعفای احتمالی را رد کرده و گفته بود که فقط می‌تواند از سمت خود برکنار شود.

بازرسان ویژه، یک سازمان جنایی به رهبری رئیس یک دپارتمان در دفتر دادستان کل را کشف کرده‌اند که ظاهراً رشوه دریافت می‌کرده است. کراوچنکو هرگونه دخالت در این ماجرا را تکذیب کرد.

کراوچنکو، متولد ۱۹۹۰، اهل شرق اوکراین است و پس از شروع جنگ، از جمله رهبری تحقیقات در مورد قتل عام روس‌ها در شهر کوچک بوچا در نزدیکی کی یف را بر عهده داشت.

کراوچنکو جانشین آندری کوستین شد که در پاییز ۲۰۲۴ و پس از رسوایی مربوط به اعطای مستمری‌های ازکارافتادگی به دادستان‌ها، توسط پارلمان برکنار شد. زلنسکی از زمان تصدی سمت ریاست جمهوری تا به حال چهار بار سمت دادستان کل را تغییر داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha