کد خبر 304324
۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۵

رضایی: دعای خانواده‌های شهدا، جامعه و نظام را واکسینه می‌کند

رضایی: دعای خانواده‌های شهدا، جامعه و نظام را واکسینه می‌کند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ با تأکید بر جایگاه خانواده‌های شهدا در تداوم و اقتدار نظام اسلامی گفت: صبر، ایستادگی و دعای خانواده‌های شهدا جامعه و نظام را در برابر آسیب‌ها واکسینه می‌کند و مسئولان باید قدر این خانواده‌ها و مسیر و اهداف شهدا را بدانند.

به گزارش خبرنگار حیات، عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ، در آیین تجلیل از خانواده‌های معظم شهدای «جنگ رمضان» ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، با اشاره به دفاع مقدس ۱۲ روزه اخیر اظهار کرد: حضور خانواده‌های معظم شهدا، همسران و فرزندان شهدا در این مراسم برای ما موجب افتخار و توفیق است و از حضور و محبت آنان صمیمانه قدردانی می‌کنیم.

وی با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای جنگ اخیر افزود: شهدا همه هستی خود را برای ملت و نظام اسلامی فدا کردند و امروز آرامش، امنیت و اقتداری که در جامعه وجود دارد، مرهون خون مطهر شهدا و صبر و استقامت خانواده‌های آنان است.

رضایی با بیان اینکه همواره از خداوند می‌خواهد مسیر زندگی او و سایر مسئولان همان مسیر فرزندان و همسران شهدا باشد، گفت: دعا می‌کنیم خداوند به ما توفیق دهد که زندگی و عملکردمان به گونه‌ای باشد که بتوانیم ادامه‌دهنده راه فرزندان شما باشیم.

قدردانی از دفتر آیت‌الله سیستانی برای حمایت از خانواده‌های شهدا

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در ادامه از نمایندگان دفتر حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی و مجموعه دست‌اندرکاران این برنامه قدردانی کرد و گفت: این جلسه به برکت عنایت و نگاه ویژه حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی نسبت به خانواده‌های شهدا شکل گرفته است.

وی افزود: از نمایندگان دفتر این مرجع عالی‌قدر و عزیزانی که برای انجام این مأموریت و خدمت‌رسانی به خانواده‌های شهدا در تهران و سایر مناطق کشور تلاش کرده‌اند، تشکر می‌کنیم.

رضایی تأکید کرد: توجه و عنایت مراجع عظام به خانواده‌های شهدا و انجام کارهای بزرگ در این عرصه، موضوعی ارزشمند و قابل تقدیر است و ما نیز وظیفه خود می‌دانیم در کنار این عزیزان برای خدمت‌رسانی هرچه بیشتر به خانواده‌های معظم شهدا تلاش کنیم.

خانواده‌های شهدا؛ پشتوانه اقتدار نظام

وی با اشاره به برنامه‌های بنیاد شهید در تهران بزرگ گفت: در همین چارچوب، برنامه‌های دیدار و سرکشی از خانواده‌های شهدا در مناطق مختلف تهران در حال انجام است و این برنامه‌ها در روزهای جاری نیز ادامه خواهد داشت.

مدیرکل بنیاد شهید تهران بزرگ با بیان اینکه خدمت به خانواده‌های شهدا یک وظیفه و افتخار است، اظهار کرد: آنچه امروز در اختیار داریم، از آرامش و امنیت گرفته تا اقتدار نظام اسلامی، به برکت خون شهدا و صبر پدران، مادران، همسران و فرزندان شهداست.

رضایی افزود: خانواده‌های شهدا تنها صاحبان یک خاطره نیستند؛ بلکه خودشان بخشی از سرمایه و پشتوانه نظام اسلامی هستند و صبر و دعای آنان نقش مهمی در حفظ این نظام دارد.

«دعای خانواده شهدا جامعه را واکسینه می‌کند»

وی با تأکید بر نقش معنوی خانواده‌های شهدا گفت: اگر جامعه و مسئولان قدر خانواده‌های شهدا را بدانند و به درستی درک کنند که فرزندان و همسران آنان برای چه هدفی به شهادت رسیدند، قطعاً در مسیر خدمت به مردم و حفظ نظام موفق خواهند بود.

رضایی تصریح کرد: معتقدم دعای خانواده شهدا، جامعه را واکسینه می‌کند و این واکسینه شدن برای همیشه می‌تواند استمرار داشته باشد.

وی ادامه داد: اگر کسی در این نظام غیر از این فکر کند و جایگاه خانواده‌های شهدا و خون شهدا را نادیده بگیرد، مسیر را اشتباه رفته است؛ چراکه این نظام و این ملت با خون شهدا و صبر خانواده‌های آنان پیوند خورده است.

شهدا برای حفظ آرمان‌های انقلاب جان خود را فدا کردند

مدیرکل بنیاد شهید تهران بزرگ با اشاره به خاطراتی از خانواده‌های شهدا گفت: مادران و پدران شهدا، همسران و فرزندان آنان، با وجود داغ و رنجی که متحمل شدند، همواره پای نظام و انقلاب ایستاده‌اند.

وی افزود: نمونه‌های فراوانی از این ایستادگی را در میان خانواده‌های شهدا مشاهده کرده‌ایم؛ مادرانی که پس از شهادت فرزندشان نیز بر ادامه مسیر انقلاب و دفاع از نظام تأکید کرده‌اند.

رضایی با اشاره به یکی از این خاطرات اظهار کرد: مادری را به یاد دارم که پس از شهادت فرزندش، وقتی از او درباره بازگشت از جبهه سؤال شد، تأکید کرد که چرا برگشته‌اید و باید به جبهه بازگردید و بجنگید.

وی افزود: این نگاه و روحیه نشان می‌دهد که خانواده‌های شهدا تنها عزیز خود را از دست نداده‌اند، بلکه با اعتقاد و ایمان، فرزندان خود را در مسیر دفاع از کشور، انقلاب و ارزش‌های اسلامی تقدیم کرده‌اند.

مسئولان نباید راه و اهداف شهدا را فراموش کنند

رضایی خاطرنشان کرد: اگر مسئولان بدانند فرزندان، همسران و پدران و مادران این شهدا برای چه هدفی به شهادت رسیدند، قطعاً در انجام مسئولیت خود موفق خواهند بود.

وی افزود: دشمنان ممکن است تلاش کنند به این کشور و ملت آسیب وارد کنند، اما اگر لحظه‌ای از یاد، نام، مرام و اهداف شهدا غافل نشویم و در همان مسیری حرکت کنیم که شهدا و امام عظیم‌الشأن ترسیم کردند، پیروز میدان خواهیم بود.

مدیرکل بنیاد شهید تهران بزرگ تصریح کرد: مسیر و ریل این نظام با خون شهدا و هدایت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی ترسیم شده است و باید مراقب باشیم از این مسیر فاصله نگیریم.

تکریم خانواده‌های شهدا وظیفه همه مسئولان است

وی با اشاره به آمار شهدای تهران بزرگ گفت: در تهران بزرگ شمار زیادی از شهدا و خانواده‌های معظم آنان حضور دارند و امروز مسئولیت همه ما این است که در برابر این خانواده‌ها احساس وظیفه کنیم.

رضایی اظهار کرد: خانواده‌های شهدا نیازمند توجه، تکریم و خدمت‌رسانی شایسته هستند و مسئولان باید بدانند خدمت به این عزیزان تنها یک وظیفه اداری نیست، بلکه ادای دین به کسانی است که عزیزترین سرمایه خود را برای کشور و نظام تقدیم کرده‌اند.

وی در پایان ضمن خیرمقدم مجدد به خانواده‌های معظم شهدای «جنگ رمضان»، از دفتر حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی و همه دست‌اندرکاران برگزاری این مراسم قدردانی کرد و گفت: امیدواریم خداوند توفیق دهد همه ما ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم و بتوانیم در مسیر اهداف آنان و حفظ نظام اسلامی گام برداریم.

در ادامه این مراسم، از خانواده‌های معظم شهدای «جنگ رمضان» با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل و قدردانی شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha