کد خبر 303151
۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۱

همسر شهید محققی: هیچ‌وقت گریه همسرم را ندیده بودم؛ جز وقتی خبر شهادت رهبر را شنید

همسر شهید محققی: هیچ‌وقت گریه همسرم را ندیده بودم؛ جز وقتی خبر شهادت رهبر را شنید

همسر شهید «علی محققی» با روایت لحظات شنیدن خبر شهادت رهبر انقلاب گفت: همسرم در طول زندگی مشترکمان حتی یک‌بار گریه نکرده بود، اما وقتی خبر شهادت رهبر را شنید، از سر سفره سحری کنار نشست و ساعت‌ها اشک ریخت.

همسر شهید مدافع امنیت «علی محققی» در گفت‌وگو با خبرنگار حیات با اشاره به لحظات شنیدن خبر شهادت رهبر انقلاب اظهار کرد: آن روز هنگام سحر مشغول خوردن سحری بودیم و چشممان به تلویزیون بود تا ببینیم چه خبری قرار است اعلام شود. از همان ابتدا حال بسیار بدی داشتم و به‌شدت دلشوره و اضطراب داشتم و چندین بار نیز گریه کردم.

وی ادامه داد: وقتی خبر شهادت رهبر را اعلام کردند، همسرم دیگر از سر سفره سحری چیزی نخورد و کنار نشست. انگار خودش متوجه شده بود که قرار است چه اتفاقی بیفتد.

همسر شهید محققی با بیان اینکه تأثر شهید از شنیدن این خبر تا ساعت‌ها ادامه داشت، گفت: حتی صبح همان روز که می‌خواست سر کار برود، همچنان گریه می‌کرد و اشک می‌ریخت. واقعاً نمی‌دانم چه حسی داشت که بتوانم آن را توصیف کنم.

وی افزود: چیزی که برای من بسیار عجیب و تأثیرگذار بود این است که همسرم در تمام طول زندگی‌مان یک‌بار هم گریه نکرده بود و حتی یک قطره اشک از او ندیده بودم، اما برای شهادت رهبر اشک می‌ریخت و گریه می‌کرد.

گفتنی است؛ شهید علی محققی از مدافعان امنیت بود که در ایست بازرسی و در روزهای جنگ سوم تحمیلی به شهادت رسید.

انتهای پیام/ خرد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha