به گزارش حیات به نقل از مهر، پرویز سروری در چهارصد و بیست و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تلاش می شود استیصال ترامپ پیروزی جلوه داده شود، اظهار کرد: اصحاب رسانه ما تلاش می کنند مظلومیت و اقتدار کشور را نشان دهند و از خبرنگاران عذر خواهی می کنم که به برخی از آنها به عنوان مزدور یاد می شود.
وی افزود: قلب یک مداح عزیز در مقابل دوربین از تن او بیرون آورده شد و جنایت صورت گرفت و منتظریم که ببینیم سلبریتی ها نسبت به ظلم و جنایت واکنش نشان خواهند داد. امیدواریم رسانه های متعهد نقش بزرگ خود را ایفا کنند.
سروری با بیان اینکه اربعین آموزش امت در مقاومت پایدار است، یادآور شد: اربعین امت را برای آمادگی برای ظهور آموزش می دهد. ما و عراق کشورهایی بودیم که هشت سال با هم جنگیدیم و شهدا و کشته های زیادی داشته ایم. چنین جنگ طولانی قاعدتاً باید کینه و عداوت را جاری و ساری کند اما اربعین عداوت را به محبت و هم افزایی بین امت تبدیل می کند.
وی تأکید کرد: امسال اربعین جلوه دیگری داشت و از ابتدای پیاده روی تا پایان مسیر پایگاه رهبر شهید ما شکل گرفته بود. این کار بزرگی است که هیچ قدرتی جز معنویت، اهل بیت و اربعین نمی تواند آن را رقم بزند.
سروری همچنین خاطرنشان کرد: مردم تهران با شور و شوق در مراسم جاماندگان حضور یافتند و کارکنان شهرداری تهران با عملکرد خالصانه خدمات بسیار خوبی در طول مسیر به شهروندان ارائه دادند.
انتهای پیام//
نظر شما