کد خبر 301442
۱۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۰

کشف بقایای اجساد ۵ کوهنورد در ارتفاعات نپال

کشف بقایای اجساد ۵ کوهنورد در ارتفاعات نپال

مقامات پلیس نپال امروز (جمعه) اعلام کردند اجساد پنج نفر که گمان می‌رود کوهنوردانی باشند که حدود ۹ ماه پیش در حادثه سقوط بهمن در کوه «یالونگ ری» مفقود شده بودند، پیدا شده است.

به گزارش حیات به نقل از چاینا مورنینگ، ساکنان محلی این اجساد را در نزدیکی کمپ اصلی قله ۵۶۳۰ متری در رشته کوه «رولوالینگ» در منطقه «دولاخا» پس از ذوب شدن برف و نمایان شدن بقایا، کشف کردند و موضوع را به مقامات اطلاع دادند.

سخنگوی دفتر پلیس منطقه گفت احتمالا اجساد کشف شده متعلق به پنج کوهنوردی هستند که در حادثه ریزش بهمن عظیم در تاریخ ۳ نوامبر سال گذشته (۲۰۲۵) مفقود شدند اما هویتشان تنها پس از بازیابی و معاینه آنها تأیید خواهد شد.

یک تیم پلیس روز جمعه با بالگرد به محل اعزام شد هرچند هوای نامساعد تاکنون مانع از بازیابی اجساد شده است.

پلیس گفت به محض بهبود هوا، بقایای کشف شده بازگردانده خواهند شد.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha