کد خبر 301233
۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۰

همایش آموزشی مشاوران امور ایثارگران ادارات کل حفاظت محیط زیست با حضور مدیرکل پذیرش بنیاد شهید

همایش آموزشی مشاوران امور ایثارگران ادارات کل حفاظت محیط زیست با حضور مدیرکل پذیرش بنیاد شهید

همایش آموزشی مشاوران امور ایثارگران ادارات کل حفاظت محیط زیست، به میزبانی سازمان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی و با حضور مدیرکل پذیرش و امور اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش «حیات»، سید باقر سیدرضایی، مدیر کل پذیرش و امور اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران در این همایش با تأکید بر نقش آموزش در توسعه سرمایه انسانی گفت: هر سازمانی که بر آموزش و انتقال تجربه سرمایه‌گذاری کند، از نیروی انسانی توانمندتری برخوردار خواهد بود و این توانمندی، کیفیت خدمات و موفقیت سازمان را ارتقا می‌دهد.

سیدرضایی با قدردانی از نگاه علمی مدیران سازمان حفاظت محیط زیست، به خصوص معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست و همچنین مشاور امور ایثارگران این نهاد در برگزاری این دوره‌ها اظهار کرد: دانش زمانی ارزشمند است که به مهارت تبدیل شود و مهارت نیز زمانی اثربخش خواهد بود که در خدمت حل مسائل و ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی قرار گیرد.

وی از مشاوران امور ایثارگران خواست از فرصت فراهم شده برای تبادل تجربه، آشنایی با آخرین ضوابط و بهره‌گیری ازدانش اساتید نهایت استفاده را ببرند تا فرآیند رسیدگی به پرونده‌های ایثارگری با دقت، سرعت و کیفیت بیشتری انجام شود.

لازم به ذکر است؛ دومین همایش آموزشی مشاوران امور ایثارگران ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌های کشور با هدف ارتقای دانش تخصصی، یکسان‌سازی فرآیندهای رسیدگی به پرونده‌های ایثارگری، تبادل تجربیات، افزایش مهارت‌های تخصصی و بهبود کیفیت خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگران سازمان حفاظت محیط زیست به مدت سه روز با انتقال دانش مدیران اداره کل پذیرش و امور اداری ایثارگران برگزار شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha