کد خبر 300457
۳۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۸

احکام بازنشستگان سال 1405 اصلاح شد

احکام بازنشستگان سال 1405 اصلاح شد

مدیرکل امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری از ابلاغ دستورالعملی برای اعمال فوق‌العاده خاص سال 1405 خبر داد.

به گزارش حیات به نقل از تسنیم، محمد سلیمانی، مدیرکل امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری، از ابلاغ دستورالعمل نحوه اعمال فوق‌العاده خاص سال 1405 در احکام بازنشستگی بازنشستگان امسال خبر داد و اظهار کرد: در راستای اجرای صحیح مقررات و ایجاد وحدت رویه در محاسبه حقوق بازنشستگان، ستون «فوق‌العاده خاص 1405» با مبلغ ثابت 30 میلیون و 597 هزار و 600 ریال از تاریخ اول فروردین‌ماه 1405 برای تمامی نظام‌های پرداخت در سامانه احکام صندوق تعریف شده است.

وی افزود: بر اساس این ابلاغیه، صرفاً برای تمامی بازنشستگان سال 1405، چنانچه تأثیر فوق‌العاده خاص در محاسبه معدل حقوق بازنشستگی کمتر از 27 میلیون و 540 هزار ریال باشد، مابه‌التفاوت آن تا سقف تعیین‌شده به حقوق بازنشستگی افراد اضافه خواهد شد.

سلیمانی تصریح کرد: در اجرای این دستورالعمل، واحدهای ذی‌ربط موظف شدند احکام بازنشستگی مشمولان را بر مبنای این ضوابط اصلاح و صادر کنند تا حقوق بازنشستگان مطابق مقررات و با رعایت حداقل میزان تأثیر فوق‌العاده خاص محاسبه و پرداخت شود.

مدیرکل امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری تأکید کرد: هدف از این اقدام، اجرای دقیق قوانین، یکسان‌سازی فرآیند محاسبات در تمامی نظام‌های پرداخت و صیانت از حقوق بازنشستگان سال 1405 است.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha