کد خبر 298716
۱۳ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۳

بسیج کامل توان موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار برای خدمت به زائران و ایثارگران در ایام شهادت رهبر بزرگوار

بسیج کامل توان موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار برای خدمت به زائران و ایثارگران در ایام شهادت رهبر بزرگوار

سرپرست و عضو هیئت‌مدیره موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار از بسیج کامل توان این موسسه برای خدمت به زائران و ایثارگران در ایام شهادت رهبر بزرگوار خبر داد.

به گزارش حیات، موسی برموده، سرپرست و عضو هیئت‌مدیره موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار، ضمن ابراز تسلیت در ایام جانگداز شهادت رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی، از برنامه‌ریزی‌های گسترده و عملیاتی این موسسه جهت خدمت‌رسانی به ایثارگران و زائران در طول مراسم تشییع پیکر مطهر ایشان خبر داد و گفت: از همان لحظه‌ای که برنامه‌ها پیش‌بینی و این تکلیف بزرگ بر عهده ما گذاشته شد، با برنامه‌ریزی دقیق و در هماهنگی کامل با شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و معاونت فرهنگی، آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، اقدامات لازم جهت استقرار موکب‌ها و فراهم آوردن مقدمات خدمت‌رسانی صورت گرفت.
وی با اشاره به گسترش دامنه خدمات این موسسه افزود: ما در حال حاضر در سه نقطه استراتژیک و با ظرفیت پذیرش ۷۰۰ نفر و با بهره‌گیری از امکانات کامل، در خدمت عزیزان هستیم. علاوه بر پایتخت، همکاران ما در شهرهای قم و مشهد نیز با تمام ظرفیت و در راستای خدمت به مجموعه‌های ایثارگری آن مناطق، آماده حضور و پاسخگویی هستند.
برموده با تأکید بر نقش فرهنگی این موسسه در این ایام حزن‌انگیز گفت: در کنار خدمات رفاهی، تلاش ویژه‌ای برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان زائران صورت می‌گیرد؛ از این رو، نیروهای ما در حال توزیع پوسترها، کتاب‌ها و کتابچه‌های معنوی هستند تا پیام ایثار و شهادت را به گوش همگان برسانند.
سرپرست موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار همچنین به بخش خدمات میدانی اشاره کرد و گفت: در داخل موکب‌ها، پیش‌بینی‌های لازم برای خدمات درمانی و امداد پزشکی صورت گرفته است. اکیپ‌های پزشکی در مراکز "سیدالشهدا" و "بقیة الله" در دهکده نشاط، آماده ارائه خدمات اورژانسی و موقت به مراجعین هستند. همچنین جهت فراهم آوردن آرامش معنوی، محل اقامه و برگزاری نماز جماعت نیز در نظر گرفته شده است تا زائران عزیز در کمال آسایش، از خدمات ما بهره‌مند شوند.

برموده در پایان خاطرنشان کرد: ما که زیرمجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران هستیم، انجام این وظیفه و خدمت به زائران و هم‌وطنان عزیزمان را افتخاری بزرگ برای خود می‌دانیم و با تمام توان در این مسیر گام برمی‌داریم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha