کد خبر 298072
۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۹

کمیته امداد: تحریم‌های آمریکا مانع تأمین داروهای حیاتی شده است

کمیته امداد: تحریم‌های آمریکا مانع تأمین داروهای حیاتی شده است

قائم‌مقام کمیته امداد گفت: در سال ۱۴۰۴، برای درمان ۱۶۷ هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج، ۶۳۳۰ میلیارد ریال هزینه شد، اما تحریم‌های غیرقانونی آمریکا با ایجاد موانع در تأمین داروهای حیاتی، حق سلامت را هدف قرار داده و هزینه‌های درمان را افزایش داده است.

به گزارش حیات، جعفر صباغیان قائم‌مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) در گفت‌وگو با فارس با اشاره به آنچه «استفاده ابزاری آمریکا از حقوق بشر» خواند، اظهار کرد: بررسی دقیق مواضع حقوق‌بشری ایالات متحده آمریکا و واکاوی کارنامه این کشور در دهه‌های اخیر، حقیقتی تکان‌دهنده را پیش روی ما می‌گذارد؛ دولتمردان آمریکایی هرگز به دنبال صیانت از کرامت انسانی نبوده‌اند، بلکه «حقوق بشر» را به ابزاری برای توجیه مداخلات غیرقانونی در نقاط مختلف جهان تبدیل کرده‌اند. در واقع، رویکرد به‌اصطلاح حمایت‌گرایانه این کشور، تنها بستری برای پیشبرد سیاست‌های سلطه‌جویانه و تبدیل شدن به یکی از بزرگ‌ترین ناقضان حقوق بشر در تاریخ معاصر است.وی افزود: جمهوری اسلامی ایران، به دلیل ایستادگی در برابر استکبار، یکی از اصلی‌ترین اهداف این بازی ابزاری است. امروز، تحریم‌های یک‌جانبه و قهرآمیز آمریکا دیگر تنها یک ابزار اقتصادی نیستند، بلکه به ابزاری برای نقض نظام‌مند حقوق بشر مردم ایران تبدیل شده‌اند. وقتی حق حیات، حق تعیین سرنوشت، حق آموزش و دسترسی به دانش و حتی حق توسعه به دلیل سیاست‌های واشنگتن هدف قرار می‌گیرد، ما با یک «جنایت سازمان‌یافته» روبه‌رو هستیم.

قائم‌مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: در هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی، یادآوری حوادثی چون ترور دانشمندان، فاجعه هفتم تیر، کشتار حلبچه و سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران، تنها مرور تاریخ نیست؛ بلکه گواهی بر ماهیت ضدبشری مدعیان حقوق بشر است. جنایات اخیر، از جمله حادثه مدرسه شجره‌طیبه در میناب و شهادت جمعی مردم مظلوم و شخصیت‌های برجسته، بار دیگر ثابت کرد که حامیان تروریسم، خود بزرگ‌ترین تروریست‌ها هستند.وی با اشاره به آثار تحریم‌ها بر حوزه سلامت گفت: این جنایات در سطح خرد، خود را در زنجیره تأمین دارو و خدمات درمانی نشان می‌دهد. در کمیته امداد امام خمینی (ره)، ما مستقیماً با آثار این جنایات مواجهیم. در سال ۱۴۰۴، برای صیانت از حق زندگی ۱۶۷ هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج، مبلغ ۶۳۳۰ میلیارد ریال هزینه کردیم. اما باید صراحتاً بگوییم که تحریم‌های غیرقانونی آمریکا با ایجاد موانع در تأمین داروهای حیاتی، مستقیماً «حق بنیادین انسان بر سلامت» را هدف قرار داده و هزینه‌های درمانی را به شدت افزایش داده است.وی در پایان تأکید کرد: استراتژی ما در برابر این وضعیت، نباید صرفاً دفاعی باشد. بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، رویکرد ما باید «طلبکارانه و پرسشگرانه» باشد. ما باید به دنیا ثابت کنیم که ایران اسلامی، در عین آنکه خود قربانی ترور و تحریم است، مدافع مظلومان عالم است و هرگز در مسیر صیانت از حقوق انسان‌ها در برابر سلطه آمریکا کوتاه نخواهد آمد.
انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha