کد خبر 296202
۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۴

ستاره ژاپن امشب تاریخساز می شود

ستاره ژاپن امشب تاریخساز می شود

ستاره تیم ملی فوتبال ژاپن به نخستین بازیکن آسیایی تبدیل خواهد شد که حضور در پنج جام‌جهانی را تجربه می‌کند.

به گزارش حیات، تیم فوتبال ژاپن از ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه امشب به وقت تهران در بازی نخست مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ به مصاف هلند خواهد رفت. این دیدار در شهر دالاس و با قضاوت اسماعیل الفاتح برگزار می‌شود.

سامورایی‌ها که از جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه تا کنون پای ثابت مرحله نهایی مسابقات بودند اکنون به دنبال خلق یک رکورد جدید در فوتبال آسیا هستند.

در ترکیب نهایی تیم ملی ژاپن، یوتو ناگاتومو مدافع ۳۹ ساله‌ حضور دارد. وی با حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ به تنها بازیکن آسیایی تبدیل شد که سابقه پنج دوره متوالی حضور در بزرگترین آوردگاه فوتبال را در کارنامه دارد.

آنتونیو کارباخال بازیکن اسبق تیم ملی مکزیک با حضور در جام جهانی ۱۹۶۶ انگلیس، به نخستین فوتبالیستی در جهان تبدیل شد که پنج دوره متوالی این تورنمنت بزرگ را تجربه کرده است.

تا پیش از جام جهانی ۲۰۲۶، ناگاتومو، هونگ میونگ بو از کره جنوبی و سامی الجابر از عربستان رکورداران آسیایی حضور در جام جهانی بودند.

احسان حاج‌صفی و علیرضا جهانبخش نیز با حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ به رکورد ستاره عربستانی و کره‌جنوبی رسیدند.

گیلرمو اوچوا، دروازه‌بان تیم ملی مکزیک، لیونل مسی و کریستیانو رونالدو تنها بازیکنانی هستند که سابقه ۶ دوره حضور در جام جهانی را دارند.

رونالدو با گلزنی در پنج دوره جام جهانی رکورد بی‌نظیری در دنیای فوتبال دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha