کد خبر 294172
۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۴

پاسخگویی مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران به ایثارگران در میزخدمت

پاسخگویی مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران به ایثارگران در میزخدمت

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران در دیدارهای چهره به چهره با خانواده‌های شهدا دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش حیات، طاهره تبیرئی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران صبح امروز سه‌شنبه ۱۲ خردادماه در نشست‌های صمیمی و چهره به چهره با ایثارگران دیدار و گفتگو کرد.

بر اساس این گزارش در این دیدارها ایثارگران مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند و اقدامات لازم در این خصوص انجام شد. این دیدارها به‌صورت هفتگی و در ستاد و شهرستان‌های تابعه در حال انجام است.

سرپرست بنیاد شهرستان‌های استان تهران در این دیدارها با تاکید بر تکریم ایثارگران در همه امور گفت: افتخار خادمی شما برای ما مغتنم و ارزشمند است.

وی ادامه داد: بزودی هم یک سامانه ارتباطی با ایثارگران راه‌اندازی می‌کنیم تا در زمینه ارتباط دوسویه بتوانیم رضایت ایثارگران را جلب کنیم.

گفتنی است بنیاد شهرستان‌های استان تهران در حال حاضر میزبان بیش از ۳۵ هزار ایثارگر بومی و قریب ۱۳هزار ایثارگر مهمان از سایر استان‌های کشور است.

همچنین امروز جمعی از روسای ادارات بنیاد شهرستان‌های استان تهران در راستای اجرای طرح «میزخدمت» با ایثارگران دیدار و گفتگو کردند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha