کد خبر 288912
۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵

اصابت موشک‌های دشمن به سه نقطه در استان کرمان‌

اصابت موشک‌های دشمن به سه نقطه در استان کرمان‌

سخنگوی شورای تأمین استان کرمان از اصابت موشک‌های دشمن به سه نقطه در استان خبر داد و اعلام کرد که شرایط تحت کنترل نیروهای امدادی و امنیتی قرار دارد.

به گزارش حیات به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، رحمان جلالی روز شنبه در تشریح جزییات این حمله اعلام کرد: در پی حملات آمریکایی ـ صهیونیستی به کشور، صبح امروز ۲۳ اسفندماه سه نقطه در استان کرمان مورد اصابت موشک‌های دشمن قرار گرفت.

وی افزود: در این حملات ۲ نقطه در شهرستان سیرجان و یک نقطه در شهرستان رفسنجان هدف قرار گرفت که بلافاصله پس از وقوع حادثه، نیروهای امدادی، آتش‌نشانی و دستگاه‌های مسئول در محل حاضر شدند.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان با اشاره به عملیات اطفای حریق، تأکید کرد: در حال حاضر اوضاع تحت کنترل قرار دارد و دستگاه‌های مربوطه در حال مدیریت شرایط هستند و پس از بررسی‌های دقیق جزییات خسارات وارده اعلام خواهد شد.

سخنگوی شورای تأمین استان کرمان همچنین از مردم خواست اخبار و اطلاعات مربوط به این حادثه را صرفاً از منابع رسمی دنبال کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha