کد خبر 288553
۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۵

غرس ۱۸ سرو به یاد «قائد شهید امت» در منطقه ۱۸ پایتخت

غرس ۱۸ سرو به یاد «قائد شهید امت» در منطقه ۱۸ پایتخت

همزمان با هفته درختکاری، آیین غرس ۱۸ نهال سرو به یاد «قائد شهید امت» با حضور رضا محمدی شهردار منطقه ۱۸ و جمعی از مدیران شهری در بوستان ۵۰ هکتاری قائم برگزار شد.

به گزارش حیات به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، در این مراسم که در فضایی آکنده از یاد و نام رهبر شهید برگزار شد، ۱۸ اصله نهال سرو به نشانه پاسداشت راه، اندیشه و مجاهدت‌های رهبر شهید در خاک این بوستان کاشته شد تا یاد و راه او همچون درختی استوار در دل این سرزمین ماندگار بماند.

رضا محمدی شهردار منطقه ۱۸ در حاشیه این مراسم با اشاره به سنت حسنه درختکاری با محوریت رهبر فرزانه انقلاب در سال‌های گذشته اظهار داشت: امسال نیز چشم انتظار برگزاری این آیین با حضور رهبر انقلاب بودیم، اما دشمنان با جنایتی ناجوانمردانه قائد امت را به شهادت رساندند.

وی افزود: امروز وظیفه ما پیروان و دلبستگان مکتب ایشان سنگین‌تر از گذشته است و باید در روزهایی که از سایه پدرانه آن رهبر بزرگ محروم شده‌ایم، با همدلی و تلاش مضاعف اجازه ندهیم خللی در روند خدمت‌رسانی به مردم و پیشرفت کشور ایجاد شود و دشمنان را شاد کنیم.

گفتنی است در حاشیه این مراسم، اداره فضای سبز شهرداری منطقه ۱۸ نیز با توزیع نهال رایگان میان شهروندان، آنان را به مشارکت در توسعه فضای سبز و ترویج فرهنگ درختکاری دعوت کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha