کد خبر 287127
۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۴

آخرین شانس یزدانی برای ملی‌پوش شدن

آخرین شانس یزدانی برای ملی‌پوش شدن

براساس چرخه انتخابی وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی آزاد، حسن یزدانی و امیرعلی آذرپیرا برای رسیدن به دوبنده جهانی در جام تختی کشتی می‌گیرند.

به گزارش حیات، کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد چرخه انتخابی را با مسابقات قهرمانی کشور در تبریز آغاز کرد اما حسن یزدانی با وجود تغییر وزن و رفتن به ۹۷ کیلوگرم از یک مرحله جلوتر وارد چرخه انتخابی شد.

کادر فنی تصمیم گرفت تا حسن یزدانی در مسابقات رنکینگ جهانی کرواسی روی تشک برود که این برنامه عملی شد. او با وجود ۳ کشتی خوب و راهیابی به فینال نتوانست عملکرد قابل قبولی در آخرین مبارزه خود داشته باشد و شکست سنگینی را مقابل حریف آمریکایی تازه‌کار خود متحمل شد.

اما این تورنمنت پایان کار یزدانی در چرخه نیست. براساس اعلام چرخه انتخابی وزن ۹۷ کیلوگرم، نفر اصلی این وزن در جام تختی مشخص خواهد شد. در صورت رویارویی یزدانی و امیرعلی آذرپیرا نایب قهرمان جهان، یزدانی برای ملی‌پوش شدن به ۲ برد نیاز دارد.

چرخه ۹۷ کیلوگرم به شرح زیر است:

*در صورت رویارویی حسن یزدانی و امیرعلی آذرپیرا در جام تختی، برای ملی‌پوش شدن در مسابقات جهانی ملاک ۲ پیروزی از ۳ مبارزه است.

*در جام تختی اگر امیرعلی آذرپیرا قبل از رویارویی با حسن یزدانی متحمل شکست و حسن یزدانی قهرمان جام تختی شود، این فرصت را دارد که یک بار با حسن یزدانی رقابت کند.

*در صورت شکست حسن یزدانی قبل از رویارویی با امیرعلی آذرپیرا و قهرمانی آذرپیرا در جام تختی، امیرعلی آذرپیرا ملی‌پوش وزن ۹۷ کیلوگرم در مسابقات جهانی می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha