کد خبر 287044
۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۷

سقوط ۲ درصدی قیمت نفت در بازار جهانی

سقوط ۲ درصدی قیمت نفت در بازار جهانی

قیمت نفت در معاملات روز پنجشنبه بازار آسیا، پس از توافق آمریکا و ایران برای برگزاری مذاکرات در عمان در روز جمعه، ۲ درصد کاهش یافت.

به گزارش حیات، قیمت نفت برنت یک دلار و ۴۴ سنت معادل ۲.۰۷ درصد کاهش یافت و به ۶۸ دلار و ۲ سنت در هر بشکه رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز یک دلار و ۳۴ سنت معادل ۲.۰۶ درصد کاهش یافت و به ۶۳ دلار و ۸۰ سنت در هر بشکه رسید.

قیمت نفت روز چهارشنبه پس از انتشار گزارشی مبنی بر احتمال شکست مذاکرات برنامه‌ریزی شده میان آمریکا و ایران در روز جمعه، حدود ۳ درصد افزایش یافت. با این حال، همان روز، مقامات هر دو طرف اعلام کردند که مذاکرات در روز جمعه برگزار خواهد شد، اگرچه موضوعات مورد بحث هنوز حل و فصل نشده است.

موکش سهدف، مدیرعامل شرکت مشاوره انرژی «ایکس آنالیستس» گفت: «قیمت نفت بخشی از ریسک ژئوپلیتیکی ناشی از اخبار مذاکرات آمریکا و ایران در عمان در روز جمعه را از بین برده است.»

بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران می‌گویند که تقویت دلار آمریکا و نوسانات فلزات گرانبها نیز روز پنجشنبه، بر کالاها و احساسات ریسک‌پذیری به طور گسترده‌تری تاثیر گذاشت.

در همین حال، داده‌های اداره اطلاعات انرژی آمریکا در روز چهارشنبه نشان داد که ذخایر نفت در آمریکا که بزرگترین تولیدکننده و مصرف‌کننده نفت خام در جهان است، هفته گذشته پس از طوفان زمستانی که بخش‌های بزرگی از این کشور را فرا گرفت، کاهش یافت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha