کد خبر 286988
۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲

انتقاد دوباره اوسمار از غفلت مدیریتی

انتقاد دوباره اوسمار از غفلت مدیریتی

سرمربی پرسپولیس بار دیگر نسبت به از دست رفتن امتیاز انضباطی دیدار با ملوان واکنش نشان داد تا مدیران بخش حقوقی را مخاطب قرار دهد.

به گزارش حیات، در شرایطی که رقابت‌های لیگ برتر به حساس‌ترین مقطع خود رسیده و اختلاف امتیاز تیم‌های مدعی به حداقل رسیده است، یک غفلت مدیریتی می‌تواند سرنوشت قهرمانی را تغییر دهد؛ اتفاقی که به اعتقاد اوسمار ویه‌را، سرمربی پرسپولیس، دقیقاً برای سرخ‌پوشان رخ داده است.

اوسمار ویه‌را در نشست خبری پیش از دیدار مقابل چادرملو اردکان، بار دیگر نسبت به عدم کسب امتیاز انضباطی از دیدار با ملوان اعتراض کرد؛ اما این‌بار انتقاد او متوجه فدراسیون فوتبال یا کمیته انضباطی نبود، بلکه مستقیماً مدیران باشگاه پرسپولیس و عملکرد بخش حقوقی را نشانه رفت.

حقیقت ماجرا اینجاست بخش حقوقی باشگاه پرسپولیس هیچ اقدامی در بازه زمانی قانونی پس از دیدار با ملوان انجام نداده و شکایتی از سوی انها در تاریخ مقرر ثبت نشده است. در حالی که تیم‌هایی مانند استقلال و تراکتور با اقدام به‌موقع و پیگیری حقوقی، موفق شدند دو امتیاز انضباطی به مجموع امتیازات خود اضافه کنند.

همین موضوع باعث شده تا در یکی از فشرده‌ترین کورس‌های قهرمانی سال‌های اخیر، پرسپولیس عملاً دو امتیاز مهم را از دست بدهد. امتیازاتی که می‌توانست فاصله سرخ‌ها با رقبا را کاهش دهد یا حتی معادلات جدول را تغییر دهد، اما در عوض به سود رقبای مستقیم این تیم تمام شد.

اگرچه باشگاه پرسپولیس حالا صحبت از ارسال پرونده به دادگاه CAS به میان آورده، اما واقعیت این است که غفلت اولیه و عدم اقدام در زمان قانونی، شانس سرخ‌ها را در این پرونده به شدت کاهش داده است؛ موضوعی که حالا صدای گلایه اوسمار ویه‌را را هم درآورده و بار دیگر ضعف ساختاری در مدیریت حقوقی باشگاه را نمایان کرده است.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha