کد خبر 286164
۲۶ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۲

هیچ کمبودی در کالاهای اساسی نداریم

هیچ کمبودی در کالاهای اساسی نداریم

دبیر اتحادیه بنکداران گفت: هیچ کمبودی در کالاهای اساسی نداریم.

به گزارش حیات، رضا کنگری دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران درباره وضعیت عرضه کالاهای اساسی به بازار اظهار کرد: هیچ گونه کمبودی در بازار وجود ندارد و کالاها به وفور در دسترس مصرف کنندگان قرار دارد.

وی افزود: توزیع برنج هندی آغاز شده و هیچ افزایش قیمتی نیز نداشته است. همچنین عرضه تخم مرغ به بازار به خوبی در حال انجام است و کمبودی ندارد.

کنگری تصریح کرد: روغن پرمصرف خانوار یعنی ۸۱۰ گرمی که پیش از این ۷۲ هزار و ۶۰۰ تومان بود در حال حاضر با نرخ جدید ۲۱۷ هزار تومان عرضه می‌شود. هم اکنون هیچ کمبودی بابت محصولات غذایی در فروشگاه‌ها نداریم و عرضه به صورت گسترده در حال انجام است.

دبیر اتحادیه بنکداران درباره ساعت کار فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز گفت: ساعت کاری فروشگاه‌ها تغییری نکرده و طبق روال عادی فعال هستند.

منبع:مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha