کد خبر 283574
۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱

برپایی موکب‌های صلواتی در ایام فاطمیه در منطقه ۱۹

برپایی موکب‌های صلواتی در ایام فاطمیه در منطقه ۱۹

به همت بسیجیان و گروه‌های جهادی، موکب‌های صلواتی در میادین اصلی منطقه ۱۹ برپا شد و بیش از چهارهزار شهروند از خدمات فرهنگی و پذیرایی آن بهره‌مند شدند.

به گزارش حیات به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۱۹، همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، اداره فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با همکاری جمعی از بسیجیان و گروه‌های جهادی اقدام به برپایی موکب‌های صلواتی در میادین اصلی منطقه کرد. این موکب‌ها با هدف ترویج فرهنگ اسلامی، احسان، نذری و تقویت روحیه همدلی و مشارکت اجتماعی میان شهروندان راه‌اندازی شد.

مهدی نبی‌لو مدیر اداره فرهنگی منطقه ۱۹ در توضیح این برنامه اظهار داشت: برپایی این موکب‌ها در ایام فاطمیه نمادی از همدلی و روحیه خدمت‌رسانی به شهروندان است و تعظیم شعائر فاطمی نشانه غیرت شیعه است. تقویت مجالس عزاداری با حضور اکثریت مردم، تقویت ایمان و انسجام اجتماعی را به همراه دارد.

وی افزود: برپایی این موکب‌ها جلوه‌ای از تلاش‌های داوطلبانه و جهادی جوانان منطقه برای ایجاد فضایی صمیمی، معنوی و خدمت‌رسان به مردم بود و نقش مهمی در ارتقای فرهنگ اسلامی و پیوندهای مردمی ایفا کرد.

گفتنی است، این موکب‌ها با استقبال مردم و عزاداران همراه شد و در آن انواع پذیرایی شامل چای، خرما، سمنو، سوسیس بندری، سیب‌زمینی و دیگر نذورات میان عزاداران فاطمی توزیع شد. در مجموع بیش از ۴۰۰۰ نفر از خدمات این موکب‌ها بهره‌مند شدند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha