به گزارش حیات به نقل از روابطعمومی شهرداری منطقه ۵، پوریافر با تأکید بر اهمیت تهیه و طبخ غذاهای سالم با مواد طبیعی، گفت: طبخ غذاهای سالم نقش مهمی در ترویج سبک زندگی سالم دارد. وی افزود: امروز بانوانی از محلات ۲۹گانه و با قومیتهای مختلف گرد هم آمدهاند تا در فضایی بانشاط، فرهنگ غذاهای سالم را ترویج کنند.
شهردار منطقه با اشاره به گسترش بیماری دیابت در جوامع شهری تصریح کرد: سبک و فرهنگ تغذیه یکی از عوامل اصلی این بیماری است؛ به همین دلیل کمپین هفته بدون قند با هدف کاهش مصرف قندهای مضر و آگاهیبخشی عمومی اجرا شد. وی همچنین مشارکت مردم در رویدادهای فرهنگی را سرمایه اجتماعی ارزشمند دانست و حضور پرشور شهروندان را نقطه قوت برنامه خواند.
محمدصابر باغخانیپور مدیرکل محیطزیست و توسعه پایدار، محیطزیست سالم را بستر اصلاح الگوهای تغذیه دانست و بر جلوگیری از بهرهبرداری مخرب از محیطزیست تأکید کرد. دکتر حمید صاحب نیز تغییر باورهای شهروندان را کلید اصلاح رفتارهای سلامتمحور معرفی کرد.
این جشنواره که به مناسبت هفته ملی دیابت و روز جهانی منع بهرهبرداری از محیطزیست در جنگ برگزار شد، با هدف ترویج تغذیه سالم، کاهش پسماند، سبک زندگی سبز و معرفی غذاهای گیاهی برگزار گردید.
انتهای پیام/
نظر شما