کد خبر 282823
۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۰

برگزاری نهضت پیاده‌رو و نهرسازی در منطقه یک

برگزاری نهضت پیاده‌رو و نهرسازی در منطقه یک

نهضت پیاده روسازی و ساماندهی انهار در معابر منطقه‌ یک در دوره ششم مدیریت شهری از رشد ۱۳۵ و ۴۶ درصدی (میانگین رشد ۸۵ درصدی) نسبت به دوره قبل برخوردار بوده است.

به گزارش حیات به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک،هادی حق‌بین شهردار منطقه یک گفت: پیاده‌روسازی و نهرسازی یکی از مهمترین اقدامات فنی و عمرانی در معابر شهری است که زیرساخت‌های منطقه را ارتقا می‌دهد.

او افزود: منطقه یک در این راستا توانست در دوره پنجم مدیریت شهری تا سال ۱۴۰۰ در حدود ۴۵ هزار متر مربع از پیاده‌روها را ساماندهی کند که این مقدار در دوره ششم به ۱۰۱ هزار متر مربع رسید که نشان دهنده رشد ۱۳۵ درصدی بوده است.

وی در مورد ساماندهی انهار نیز تصریح کرد: نهرسازی و جدول گذاری در دوره قبل در حدود ۷۰ کیلومتر بود که در دوره فعلی به ۱۰۱ کیلومتر رسید که رشد ۴۶ درصدی را به ارمغان آورد.

حق بین تصریح کرد: در سال جاری منطقه توانست تا آبان ماه ۱۴۰۴ در حدود ۲۹ هزار متر طول نهر و جدول و ۲۷ هزار متر مربع پیاده رو را ترمیم و ساماندهی کند.

گفتنی است مهمترین اقدامات انجام شده در این زمینه شامل بهسازی شبکه انهار، جداول و پیاده‌روسازی در حاشیه بزرگراه مدرس، خیابان شریعتی، ولیعصر، محلات ازگل، شهرک شهید محلاتی، خرگوش دره، دربند، محمودیه، باغ فردوس و ... بوده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha