کد خبر 282505
۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۰

انگلیس ارتش اوکراین را به موشک‌های جدید کروز تجهیز کرد

انگلیس ارتش اوکراین را به موشک‌های جدید کروز تجهیز کرد

انگلیس، از اعضای ائتلاف ناتو به رهبری آمریکا محموله جدیدی از موشک‌های کروز «استورم شدو» را به کی‌یف تحویل داده است.

به گزارش‌حیات، همزمان با ادامه حملات روسیه به مواضع اوکراین، انگلیس محموله جدیدی از موشک‌های کروز «استورم شدو» را به اوکراین تحویل داده است.

وبگاه شبکه خبری بلومبرگ روز دوشنبه نوشت، این اقدام با هدف حفظ ذخایر کافی تسلیحاتی کی‌یف در ماه‌های زمستان انجام شده است.

مقامات آگاه به بلومبرگ گفته‌اند که این تأمین مجدد بخشی از تلاش مستمر لندن برای نشان دادن این موضوع است که حمایت غرب از اوکراین فراتر از توان روسیه برای ادامه جنگ خواهد بود.

انگلیس تاکنون تعداد دقیق موشک‌های «استورم شَدو» تحویلی به اوکراین را از زمان آغاز تهاجم گسترده روسیه اعلام نکرده و معمولاً انتقال‌های جدید را به‌طور عمومی اطلاع نمی‌دهد. این موشک‌ها که توسط شرکت دفاعی اروپایی MBDA تولید می‌شوند، بیش از ۲۵۰ کیلومتر برد دارند.

این در حالی است که روسیه در جنگ با اوکراین، با وجود چالش‌های اولیه و کمک‌های غرب توانسته است برتری‌های نظامی را حفظ و حتی تقویت کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha