کد خبر 282327
۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰

گفت‌وگوی حیات با جانباز ۷۰ درصد ورزشکار

جانباز قطع نخاعی که بسکتبالیست شد!

جانباز قطع نخاعی که بسکتبالیست شد!

سبزعلی رضایی، جانباز ۷۰ درصد قطع نخاعی، از سال ۱۳۶۰ تا امروز با صبر، تلاش و تکیه بر ایمان و ورزش، مسیر دشوار اما امیدبخشی را در زندگی طی کرده است؛ او امروز نه‌تنها کارمند استانداری بلکه رئیس هیئت ورزشی جانبازان و معلولان چهارمحال‌وبختیاری است و معتقد است «ورزش، راهی برای ادامه زندگی است.»

سبزعلی رضایی از جانبازان سرافراز دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری حیات درباره دوران مجروحیت خود گفت: حدود ۳۶ سال است که از ناحیه نخاع جانباز ۷۰ درصد هستم. در سال ۱۳۶۰، در منطقه فاو و خط پدافندی بر اثر تیر مستقیم از ناحیه نخاع مجروح شدم. از همان زمان تاکنون، با توکل به خدا و کمک ورزش توانستم زندگی روزمره‌ام را ادامه دهم.

جانباز قطع نخاعی که بسکتبالیست شد!

این جانباز که هم‌اکنون کارمند استانداری چهارمحال‌وبختیاری و رئیس هیئت ورزشی جانبازان و معلولان این استان است، درباره زندگی خانوادگی خود اظهار داشت: از سال ۱۳۷۰ زندگی مشترکم را آغاز کردم و حاصل این ازدواج سه فرزند به نام‌های مهشید، رضا و یحیی است. با پشتکار، تلاش و همراهی همسرم، توانستیم زندگی آرام و پایداری داشته باشیم.

رضایی سخت‌ترین روزهای پس از مجروحیتش را این‌گونه توصیف کرد: قطع نخاع یعنی عبور از دنیایی به دنیای دیگر؛ سختی‌های زیادی داشت اما با پشتیبانی و همراهی همسرم توانستم با واقعیت کنار بیایم. بعد از آن به ورزش روی آوردم و به‌صورت حرفه‌ای در رشته بسکتبال با ویلچر فعالیت کردم. در کنار آن شنا، ویلچررانی و پینگ‌پنگ هم انجام می‌دهم، اما بسکتبال برایم مثل زندگی است.

وی در ادامه افزود: ورزش به من یاد داد که هنوز می‌توان ایستاد، حتی اگر نتوانی راه بروی.

رضایی با اشاره به نقش همسرش گفت: اگر حمایت همسران جانبازان نبود، به‌ویژه در میان جانبازان قطع نخاعی، ادامه زندگی بسیار دشوار می‌شد. همسران جانبازان، پرستاران واقعی‌اند. وظیفه خود می‌دانم از همسرم قدردانی کنم که تمام وقت و انرژی و صبر خود را گذاشت تا من در آرامش بیشتری به زندگی ادامه دهم.

این جانباز سرافراز درباره انگیزه‌اش برای ادامه مسیر بیان کرد: ما سلامت خود را در راه آب و خاک و ناموس این سرزمین دادیم. عشق به مردم و ولایت همیشه نیرویی بوده که خستگی و درد را از یادمان برده است.

رضایی خطاب به نسل جوان گفت: در جنگ ۱۲روزه اخیر ثابت شد نسل امروز از نظر ایمان و غیرت چیزی از رزمندگان دوران دفاع مقدس کم ندارد. جوانان امروز با حضور در صحنه، وفاداری خود را به وطن و نیروهای مسلح نشان دادند.

وی در پایان پیامی به مسئولان داد و گفت: مسئولان باید قدردان مردم باشند و بیش از گذشته برای خدمت به این ملت نجیب تلاش کنند. مردم ایران بهترین مردم جهان هستند و مسئولان در برابرشان مسئولیت بزرگی دارند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha