کد خبر 281097
۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷

ونزوئلا طرح حمله به سفارت آمریکا در کاراکاس را خنثی کرد

ونزوئلا طرح حمله به سفارت آمریکا در کاراکاس را خنثی کرد

رسانه های ونزوئلا به نقل از نیکولاس مادورو رئیس جمهور این کشور اعلام کردند که منابع اطلاعاتی- امنیتی این کشور طرح حمله به سفارت ایالات متحده در کاراکاس را کشف کرده اند.

به گزارش‌حیات، رسانه های ونزوئلایی به نقل از مادورو ادامه دادند: واشنگتن را در جریان وجود برنامه ای برای حمله به سفارتخانه آن در کاراکاس قرار دادیم و همه اطلاعات مربوط به این توطئه را در اختیار آمریکا گذاشتیم.

این رسانه ها به نقل از مادورو افزودند: توطئه مذکور حاکی از آن است که گروهی از تروریست ها و افراطی ها برای بمب گذاری در سفارت آمریکا برنامه ریزی کردند.

این خبر، چند ساعت پس از آن منتشر شد که نیویورک تایمز به نقل از مسئولان آمریکایی اعلام کرد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تلاش ها در راستای توافق دیپلماتیک با ونزوئلا را متوقف کرده است که این می تواند زمینه سازی برای تشدید تنش نظامی باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha