کد خبر 279529
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹

خشکسالی و گرما پای روباه‌ها را به تهران باز کرد

خشکسالی و گرما پای روباه‌ها را به تهران باز کرد

مدیرکل محیط زیست شهر تهران گفت: در تابستان امسال به دلیل خشکسالی و کمبود آب و غذا در مناطق شاهد افزایش تردد گونه روباه در مناطق مسکونی شهر تهران هستیم.

به گزارش حیات، زهره عبادتی مدیرکل محیط زیست شهر تهران در واکنش به افزایش تردد روباه‌ها در شهر تهران گفت: تابستان امسال به دلیل خشکسالی و کمبود آب و غذا در مناطق شاهد افزایش تردد گونه روباه در مناطق مسکونی شهر تهران هستیم.

وی بیان کرد: محیط زیست درخصوص زنده‌گیری این گونه مسئولیت دارد و تاکنون در مواردی که روباه در تهران مشاهده شده، بلافاصله تیم زنده‌گیری در محل حضور پیدا کرده و پس از زنده‌گیری گونه را در زیستگاه خود رهاسازی کرده است. در موادی هم اگر روباه مشکلی داشته باشد،‌گونه به کلینیک حیات وحش پردیسان منتقل می‌شود.

مدیرکل محیط زیست شهر تهران بیان کرد: درخصوص جمع‌آوری سگ و گربه شهرداری وظیفه دارد اما درخصوص روباه مسئولیت با محیط زیست است اما در موارد خاص تیم‌های شهرداری نیز ممکن است عملیات جمع‌آوری را انجام دهند.

عبادتی در پایان خاطرنشان کرد: از شهروندان تقاضا داریم که در صورت مشاهده روباه یا سایر گونه‌های حیات وحش با شماره 1540 تماس بگیرند تا بلافاصله تیم‌های زنده‌گیری در محل حضور پیدا کرده و از تهدید احتمالی گونه و یا تعاملات خطرآفرین با انسان جلوگیری شود.

منبع؛ مشرق

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha