به گزارش حیات، یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا از لغو حکم ۸۳ میلیون و ۳۰۰ هزار دلاری دونالد ترامپ در پرونده خدشه در شهرت و افترازنی علیه جین کارول نویسنده سرشناس آمریکایی که به سال ۲۰۱۹ باز می گردد، خودداری کرد.
بر این اساس، دادگاه تجدیدنظر منطقهای دوم منهتن، درخواست دونالد ترامپ مبنی بر اینکه حکم صادر شده در این پرونده در ژانویه ۲۰۲۴ باید لغو شود زیرا مصونیت ریاست جمهوری را زیر سوال می برد، رد کرد.
در این حکم همچنین از پافشاری ترامپ در حمله به کارول انتقاد شده و گفته که این حملات علیه مقاله نویس سابق مجله الی، با نزدیک شدن به زمان محاکمه شدیدتر و مکررتر شده است.
وکلای ترامپ در بیانیهای اعلام کردند رئیس جمهور ترامپ به پیروزی در برابر قانون شکنی لیبرال ها ادامه می دهد در حالی که بر عملیات خود برای بازگرداندن دوباره عظمت به آمریکا تمرکز کرده است.
وکیل کارول نیز در بیانیهای اظهار کرد ما مشتاقانه منتظر پایان روند تجدیدنظر هستیم تا عدالت سرانجام اجرا شود.
جین کاورل مقاله نویس سابق مجله الی است. وی در نوامبر ۲۰۱۹ شکایت خود علیه ترامپ را در دادگاه مدنی نیویورک مطرح کرد. وی در بخشی از کتاب خود مدعی شد که او توسط ترامپ در اتاق پرو فروشگاه لوکس برگ دورف در نیویورک در اواسط دهه ۹۰ میلادی، مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته است.
از آن زمان تاکنون بررسی این پرونده به دلیل درگیری های مربوط به قانون اساسی به تاخیر افتاده بود و اصلی ترین دلیل آن سمت ریاست جمهوری ترامپ و مصونیت سیاسی وی بود.
ترامپ با حضور در جلسه ادای شهادت ضمن رد این اتهام اعلام کرد کارول در طبقه من نیست و او دروغگوست. ترامپ همچنین این اتهام را تمسخرآمیز خواند.
قضات این پرونده متشکل از هفت مرد و دو زن که نامشان فاش نشده است، ترامپ را به پرداخت ۱۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار غرامت به عنوان صدمه جبرانی از جمله ۱۱ میلیون دلار برای خدشه وارد کردن به شهرت کارول محکوم کردند. ترامپ همچنین باید ۶۵ میلیون دلار دیگر به عنوان جریمه مالی به کارول پرداخت کند. جریمهای که این نویسنده آن را برای بازداشتن ترامپ از بدنام کردن او ضروری می داند.
پیشتر در ماه مه سال ۲۰۲۳ دادگاه دیگری ترامپ را به پرداخت ۵ میلیون دلار غرامت به کارول محکوم کرده بود. آن دادگاه نیز ترامپ را در ارتباط با اتهام تجاوز جنسی و بدنام کردن کارول مجرم شناخته بود. اما ترامپ نسبت به این حکم نیز درخواست تجدیدنظر داده و برای این پرونده حدود ۵/۵ میلیون دلار هزینه کرده است.
در عین حال کارول اظهار کرد اگر پرونده دیگری در آینده باز شود، قطعا بار دیگر علیه ترامپ اقامه دعوی خواهد کرد.
منبع؛ مشرق
نظر شما