کد خبر 278635
۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۳

در بیمارستان فوق تخصصی ساسان برگزار شد؛

آیین گرامیداشت روز پزشک با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران 

آیین گرامیداشت روز پزشک با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران 

آیین گرامیداشت روز پزشک با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بیمارستان فوق تخصصی ساسان برگزار شد.

به گزارش «حیات»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم ضمن گرامیداشت مقام والای شهدا و همچنین بزرگداشت روز پزشک و تبریک آغاز ماه ربیع الاول، گفت: مناسبت‌های کشور در تقویم متفاوت است، اما برخی از آن‌ها ظرفیت و جایگاه بالایی دارند که باعث ایجاد ارتباط با مخاطب می‌شوند که از آن جمله میتوان به روز پزشک اشاره کرد که مثل روز شهید، جانباز و آزادگان دارای اهمیت ویژه‌ای است.

وی افزود: قداست کار پزشکان، پرستاران و کادر درمان که احترام ویژه‌ای نیز دارند در تمام جوامع بالاست. در روایات دین مبین اسلام نیز بر اهمیت پرستاری از بیمار تاکید شده و از حضرت زینب(س) به عنوان نمونه بارز آن یاد می‌شود.

معاون رییس‌جمهور با اشاره به اینکه تعداد بسیاری از مجروحان و جانبازانی که در جنگ اخیر به این مقام نائل شدند، در این بیمارستان بستری شده، تاکید کرد: شما پزشکان، پرستاران و کادر درمان این بیمارستان در نهایت اخلاص به آن‌ها خدمت کردید و ما نیز به خدمت تعدادی از آنها رسیدیم.

وی اضافه کرد: در جای دیگری نیز خداوند این نوید را به افرادی مثل شما داده که هرکس در جهت رفع گرفتاری و بیماری فرد مریضی تلاش کند، به واسطه آن نیت و عزمی که داشته خداوند تمام گناهان او را می‌بخشد.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران یادآور شد: اگر امروز در اینجا حضور یافتیم به واسطه روز بزرگداشت شما پزشکان عزیز و تقدیر از زحمات شماست که باعث ایجاد آرامش در بیماران می‌شوید که امیدواریم قدران توفیقی که خداوند به شما در خدمت به جامعه مظلوم ایثارگری داذه باشید زیرا اجر شما مضاعف است.

در انتهای این مراسم نیز از تعدادی پزشکان بیمارستان فوق تخصصی ساسان تقدیر شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha