کد خبر 277389
۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:

دایرةالمعارف شهدای مدافع حرم هفته آینده رونمایی می‌شود

دایرةالمعارف شهدای مدافع حرم هفته آینده رونمایی می‌شود

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: دایرة‌المعارف شهدای مدافع حرم هفته آینده در حوزه هنری رونمایی خواهد شد، این جنگ تحمیلی و اتفاقات بعد از  آن نشان داده که شهدای مدافع حرم ما چقدر مظلوم بودند.

به گزارش حیات، مهندس سعید اوحدی در دیدار با خانواده سردار سپهبد شهید علی شادمانی، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: مقام معظم رهبری مدظله‌العالی پیش از این دیدارها نیز می‌فرمودند که دغدغه خانواده شهدا را دارند، نگران آنها هستند و برای آنها دعا می‌کنند.

اوحدی به بیان روایت‌هایی از دیدار با خانواده شهدای مردمی از جمله خانواده شهیدان عباسی اورینی، خانواده شهید منصور عسگری از دانشمندان هسته‌ای و دختر ایشان شهیده دکتر مرضیه عسگری پرداخت و بر روایت‌گری زندگی شهدا تاکید کرد و گفت: عمق جنایات جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به مراتب بیشتر از جنگ تحمیلی در سال‌های دفاع مقدس است و این جنایات قابل مقایسه با جنگ سال‌های دفاع مقدس نیست. دایرةالمعارف جنگ ۱۲ روزه با همکاری مرکز اسناد انقلاب اسلامی تهیه خواهد شد.

معاون رئیس جمهور در دیدار با خانواده شهید سرلشکر پاسدار حاج مهدی ربانی که به همراه فرزندش شهید محمد حامد ربانی و همسرش به شهادت رسید، به روایتی از شهیده مریم واحد پناه و شهیده مهناز انصاری پرداخت و گفت: شهدا به مقام و معنویتی دست پیدا می‌کنند که دست یافتن به آن در عالم مادی امکان‌پذیر نیست.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه خاطرات شهدا باید زنده بماند و این خاطرات به درستی روایت شود تا ماندگار بماند، گفت: بنیاد شهید خانه خانواده شهدا است و ما امانتدار شهدا هستیم و امیدوارم خداوند به ما توفیق خدمت به خانواده شهدا را بدهد.

اوحدی در گفتگو با صدا و سیما خاطرنشان کرد: یکی از مسئولیت‌ها و ماموریت‌های جدی و اصلی بنیاد شهید، مباحث فرهنگی و انتقال حماسه‌ شهدا و جانباران است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به برگزاری کنگره شهدای استان مازندران و تاکید مقام معظم رهبری بر توجه به خانواده شهدا گفت: به همت مرکز اسناد انقلاب اسلامی قصد داریم دایرةالمعارف شهدای جنگ تحمیلی را تهیه کنیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر ارسال پرونده‌ها و مستندات خانواده شهدای جنگ تحمیلی اخیر در استان و تهران، گفت: مردم حقوق خانواده‌های معظم شهدا را از ما مطالبه می‌کنند و بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیر حقوق خانواده‌های شهدا است.

اوحدی با اشاره به اقدامات رژیم سفاک صهیونیست در اشغال کشور سوریه، تصریح‌کرد: دایرةالمعارف شهدای مدافع حرم هفته آینده در حوزه هنری رونمایی خواهد شد، این جنگ تحمیلی و اتفاقات بعد از آن نشان داده که شهدای مدافع حرم ما چقدر مظلوم بودند و باید قدر و ارزش این شهدا را دانست.

دکتر یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در این دیدارها حضور داشتند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha