کد خبر 277382
۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۰

نوری ملوان را می‌سازد

نوری ملوان را می‌سازد

دختران تیم فوتبال ملوان برای فصل جدید برنامه‌های ویژه‌ای را در دستور کار خود دارند.

به گزارش حیات به نقل از برنا، با حضور پگاه نوری به عنوان سرمربی جدید تیم دختران ملوان، این تیم با برنامه ریزی مدونی برای حضور در فصل جدید فوتبال بانوان آماده می‌شود.

دور جدید تمرین دختران ملوان برای استارت پرقدرت در فصل جدید در حالی از اواخر تیرماه زده شده است که همزمان با شروع این تمرینات، تست‌گیری برای جذب استعدادهای جدید در دستور کار پگاه نوری سرمربی این تیم پی گیری می‌شود.

پگاه نوری در گفت و گوی کوتاهی که با خبرنگار ورزشی خبرگزاری برنا داشت، ضمن تایید این برنامه اعلام کرد: پس از تست گیری و تقویت این تیم با تمدید قرارداد بازیکنان فعلی و مذاکره با برخی چهره‌های سرشناس در فوتبال بانوان برای حضور در این تیم، قرار است برنامه اردوی پیش فصل دختران ملوان به زودی اعلام و اجرا شود، اردویی که به احتمال فراوان در خارج از شهر انزلی برگزار خواهد شد.

سرمربی تیم فوتبال بانوان ملوان انزلی اعلام کرد: براساس تصمیم کادرفنی تیم دختران ملوان، هفته‌ای یک بازی دوستانه در دستور کار این تیم قرار دارد که طی آن بازیکنان تستی مورد ارزیابی بیشتر قرار می‌گیرند تا با محک بهتر و بیشتر، بهترین گزینه‌ها برای نهایی شدن حضورشان در تیم ما گزینش شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha