کد خبر 277269
۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۹

خوش‌چشم: دشمن از هوش مصنوعی و ابزاری مثل لَوندر برای ترور استفاده کرد.

خوش‌چشم: دشمن از هوش مصنوعی و ابزاری مثل لَوندر برای ترور استفاده کرد.

نشست تبیینی جنگ ۱۲ روزه به همت مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شنبه ۱۱ مردادماه به صورت وبیناری در سالن جلسات اجتماعات بنیاد، برگزار شد.

به گزارش حیات، مصطفی خوش چشم، تحلیلگر برجسته مسائل بین‌الملل و استاد دانشگاه در این نشست با اشاره به دفاع مقدس اخیر در کشور به تحلیل وقایع این جنگ تحمیلی اخیر پرداخت و گفت: یکی از اهداف اصلی دشمن این بود توان موشکی ایران صفر شود و ایران نتواند موشک پرتاب کند.

تحلیلگر برجسته مسائل بین‌الملل و استاد دانشگاه با اشاره به حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای کشور به تشریح توان هسته‌ای کشور پرداخت و گفت: چیزی به نام از بین بردن توان هسته‌ای ایران وجود ندارد زیرا دانش هسته‌ای کشور به صورت بومی‌شده است.

خوش چشم، با بیان اینکه کشور ما توان موشکی و نظامی زیادی دارد، افزود: دشمن به دنبال منفعل کردن شبکه نظامی کشور بود و برای همین فرماندهان نظامی کشور را به شهادت رساند، دشمن همچنین قصد داشت مقامات سیاسی کشور را به شهادت برساند اما موفق نشدند و حتی با برخی مقامات کشور تماس مستقیم گرفتند و آنها را تهدید به ترور کردند.

تحلیلگر برجسته مسائل بین‌الملل و استاد دانشگاه با بیان اینکه سردارهایی مثل سردار سلامی، سردار رشید و سردار شادمانی فرماندهانی بی‌بدیل بودند و دشمن بیش از ۲۰ سال است که این حمله را به کشور برنامه‌ریزی کرده بود، گفت: دشمن با معرفی کردن افرادی به عنوان جاسوس در کشور سعی داشت قدرت نظامی کشور را تضعیف و نظامی‌ها را به هم بدبین کند.

خوش‌چشم با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در پیامی برای جهش علمی کشور و اینکه اگر جهش علمی در کشور بیشتر پیشرفت کرده بود، دشمن توانایی حمله به کشور را نداشت، گفت: دشمن از هوش مصنوعی و ابزاری مثل «لَوندر/Lavender» برای اطلاعات جنگی و ترور افراد بسیاری استفاده کرد.

تحلیلگر برجسته مسائل بین‌الملل و استاد دانشگاه با بیان اینکه ایران از نظر جغرافیایی ۸۰ برابر رژیم اشغالگر صهیونیست مساحت دارد، خاطرنشان‌کرد: برای همین دشمن توانایی اشغال کشور را ندارد زیرا درگیری در کشوری با مساحت زیاد سخت‌تر است. مقام معظم رهبری از جزئیات وقایع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اطلاع داشتند و برای همین بعد از جنگ تحمیلی به حاج محمود کریمی گفتند که سرود ای ایران را بخواند.

خوش‌چشم با بیان اینکه دانشمندان هسته‌ای انسان‌های توانمندی بودند که دشمن به دنبال ترور این افراد بود، گفت: برای همین بعد از ترور ناموفق دانشمند هسته‌ای کشور (دکتر سید محمدرضا صدیقی صابر) بعد از شهادت پسر این دانشمند در آستانه اشرفیه کل خاندان این دانشمند را به شهادت رساندند.

تحلیلگر برجسته مسائل بین‌الملل و استاد دانشگاه با بیان اینکه ایجاد اغتشاش یکی از برنامه‌های دشمن بعد از شکست نظامی در کشور بود، گفت: در همه کشورها دو قطبی وجود دارد و در کشور آمریکا از زمان ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ دوقطبی خشونت‌بار به وجود آمد. ما در کشور نیاز داریم که جناح‌های اصول‌گرا یا اصلاح‌طلب برادرانه و با نقد منصفانه بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری کنار هم باشند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha