به گزارش پایگاه خبری حیات، حداد عادل در این دیدار ضمن دلجویی با خانواده شهید مینوچهر، سلام و تسلیت مقام معظم رهبری مدظلهالعالی را به خانواده این شهید بزرگوار ابلاغ کرد و گفت: رژیم اشغالگر صهیونیست با حمله به فرماندهان و دانشمندان هستهای قصد داشت جنایات خود را توجیه کند اما مردم غیرنظامی را هم مورد هدف قرار داد.
بر پایه این گزارش،مشاور عالی رهبر معظم انقلاب با اشاره به جایگاه والای شهدای اقتدار، گفت: علم و دانش در ایران با شهادت دانشمندان هستهای به پایان نخواهد رسید.
محمدعلی فقیه، معاون نظارت راهبردی نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران و عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز در این دیدار حضور داشتند.
کتاب "در فاصله دو بوسه" شرح زندگی و شهادت شهید مجید حدادعادل به قلم دکتر غلامعلی حدادعادل به خانواده شهید عبدالحمید مینوچهر اهدا شد.
نظر شما